NAİM KARATAŞ VE EKİBİ ARI GİBİ ÇALIŞIYOR!

MHP Erzurum İl Teşkilatları kongre sürecini bitirmesiyle birlikte koordineli bir şekilde istişare toplantıları yaparak yarın seçim varmış gibi çalışıyor.

NAİM KARATAŞ VE EKİBİ ARI GİBİ ÇALIŞIYOR!

 

Geçtiğimiz hafta yeni İl binasına taşınan MHP Erzurum İl Başkanlığı bir yandan ziyaretçilerini ağırlarken bir yandan da Teşkilat olarak yarın seçim olacakmış gibi cadde, sokak, Pazar, esnaf, vatandaş ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor.

Haber 25 Gazetesi olarak önceki gün Yeni İl Binası için hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğumuz MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş’la Erzurum gündemi ve siyaseti üzerine kısa bir söyleşi yaptık.

İşte o söyleşimizden bazı satır başlıkları;

Lider Ülke Türkiye’nin Bilge Lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin 2023 vizyon hareketinin “İstiklal İçin Birlik, İstikbal İçin Dirlik” sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Tüm Ülkücüleri kapsayıcı, dargınlığa ve küskünlüğe mahal bırakmadan bu kutsal davaya hizmet eden gönül erlerini kucaklayıp, uzlaştırıcı bir dil kullanarak hem güzel bir yönetime hem de ileriye dönük hedefine bir ok misali varacak muhteşem bir ekip kurduklarını ifade etti.

Naim Karataş, Yarın seçim olacakmış gibi çalıştıklarını ve her gün düzenli olarak esnaf, vatandaş, Sivil Toplum Kuruluşu yetkilileri, Basın Yayın organlarımız, Şehrimize önceki dönemlerde hizmet etmiş siyasilerimiz, Esnaf Odaları yetkilileri, Şehrimizde bulunan Bölge Müdürlükleri, Kamu Kurum ve Kuruluşları, Merkez Belediyelerimiz başta olmak üzere tüm İlçe Belediyeleri ve daha saymakla bitiremeyeceğimiz ziyaretlerde bulunup fikir alış verişi yapıyoruz dedi. Öte yandan Yeni yönetimde beraber çalıştığımız yeni yol arkadaşlarımızla birlikte düzenli olarak her hafta istişare toplantıları yaparak çıkmış olduğumuz bu Ulvi yolda daha verimli olmak için aralıksız çalışıyoruz. Aslında hedefimizde bu istişare toplantılarımızı her hafta bir İlçemizde gerçekleştirmeyi planlıyorduk fakat Pandemi dolayısıyla alınan tedbir önlemleri kapsamında şimdilik bu toplantılarımızı İl Binamızda gerçekleştiriyoruz. İlerleyen günlerde Her İlçemizde hatta her Mahallemizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek istişare toplantılarımızı gerçekleştireceğiz dedi.

Bugün Karayolları 12. Bölge Müdürlüğümüzde ve Erzurum Şoförler ve Otomobilciler Odasında gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimiz önümüzdeki günlerde daha kapsamlı olarak diğer Kamu Kurum kuruluşları ve Esnaf Odalarında devam edecektir diye konuşan MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, yönetimindeki Dava ve yol arkadaşlarından aldığı güç ve enerji ile Lider Ülke Türkiye’nin Bilge Lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin 2023 vizyon hareketinin “İstiklal İçin Birlik, İstikbal İçin Dirlik” sloganıyla çıktıkları yolda çok başarılı işlere imza atacaklarının da sinyallerini verdi.

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş sözlerine şöyle son verdi.” Şahsım ve Teşkilatım Genel Merkezimizin emrinde, sapmadan, şaşmadan birlik ve beraberlik içerisinde emin adımlarla 2023 Lider Ülke Türkiye hedefine ilerleyeceğiz” diye beyan etti.

Ziyaretimiz esnasında o gün Parti İl Binasında Nöbetçi Yönetici olarak bulunan Eski Palandöken İlçe Başkanı ve yeni yönetimde Belediyelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığına getirilen Cihan Aksakal ve Yusuf Koç ile de sohbet ettik.

Hatırlayacağımız üzere Cihan Aksakal ismi, İl Başkanlığı seçimlerinde İl Başkan adayı olacak diye konuşuluyordu. Fakat Genel Merkezin talimatıyla Tek Adayla seçimlere gidilecek bildirisinin ardından Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatı bizim için emirdir düşüncesiyle hareket eden Cihan Aksakal, Tek Aday olan Naim Karataş’ın yanında yer alarak Hem Partisine hem de Liderine bağlılığını gözler önüne sermişti. Yine yeni yönetimde yer alan tüm şehrin tanıdığı, adamlığı ve insanlığı ile namını şehrin sınırları dışına çıkaran Ülkemizin dört bir yanında yaşayan Erzurumlu hemşerilerimizin tabir-i caizse “Doğan’a beşik, Ölene mezar” olma mantığıyla hareket eden şahsına münhasır kişiliğiyle sevilen ve tanınan Yusuf Koç’un da MHP Erzurum İl Teşkilatında görev alması Partisine ve Erzurumlulara hizmet etme noktasında kendisine şans verilmesinin heyecanı gözlerinden okunuyordu.

Yeri gelmişken şöyle MHP Erzurum İl Teşkilatının Yeni yönetiminde yer alan isimleri bir kez daha hatırlatalım;

MHP Erzurum İl Teşkilatında Basından sorumlu İl Başkan yardımcısı Musa Çakır isminin de Yeni İl yönetimindeki değerli şahsiyetlerden birisi olduğunu söylemeden geçemeyeceğiz. Uzun yıllar MHP Teşkilatlarında görev yapmış ve teşkilatçılığı bilen Musa Çakır’ın şehrimizin önemli Gazetecilerinden birisi olduğunu hatırlatmakta fayda var. MHP Erzurum İl yönetiminde Tüm teşkilatların çalışmalarını ve başarılarını gerek Ulusal gerekse yerel medya da yer alması için büyük çaba sarf edeceğinden kuşkumuzun olmadığını belirtelim.  

Yine şehrin bir dönemine damga vurmuş, Avukat kimliğiyle tanınan Ülkü Ocakları Eski Başkanı Bilgin Ertaş, Yine Eğitim camiasının yakından tanıdığı, özellikle Aziziye İlçesinde öğrenci velileri tarafından sevilen ve takdir edilen kişiliğiyle öne çıkan Mustafa Kızılyar, Yine gerek teşkilat gerekse Parti tabanının yakından tanıdığı ve saygı duyduğu bir isim olan Bülent Dadaş’ın Seçim İşlerinden sorumlu başkan yardımcılığına getirilmesi dikkatleri çekiyor. Yine Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığına getirilen Samih Coşkun ismini de uzun yıllardır MHP’ye hizmet etmiş tüm kademelerinde görev almış tecrübeli bir isim olarak görüyoruz. Yine şehrimizin Otomotiv sektöründe uzun yıllar hizmet vermiş 7’den 70’e herkese kucak açmış, mütevazi kişiliği ve şahsiyetiyle karşımıza çıkan bir isim var ki Hasan Yamaç, getirildiği Meclis Üyelerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevinde başarılı olacağına inanılan önde gelen isimler arasında. Yine uzun yıllar MHP’nin Erzurum’daki tüm kademelerinde görev almış bilgi, birikim ve donanımıyla öne çıkan isimlerden birisi de Fehmi Aslan, Fehmi Aslan, şehrimizin tanınmış işadamı ve siyasetçilerinden olması akabinde kişiliği, duruşu ve şahsiyetiyle Erzurum’da her kesim tarafından sevilen ve sayılan saygıdeğer yapısıyla MHP İl Teşkilatında görev alması kamuoyu tarafından takdirle karşılanıyor. Yine Uzun yıllar MHP’nin tüm kademelerinde görev yapan  Cahit Uzun ismi de özellikle Yakutiye bölgesinde tüm kesimler tarafından sevilen ve saygı duyulan kişiliğiyle öne çıkan isimler arasında. Genç, başarılı ve İstikrarlı olması dolayısıyla öne çıkan isimlerden birisi de Mustafa Kazanç, Mustafa Kazanç Mühendis kimliğiyle özellikle şehrimizin ve Uzundere-Tortum Yolunun korkulu rüyası olarak bilinen Pirinkayalar geçidinin tünel çalışmasında göstermiş olduğu üstün başarı ve azmiyle bir anda ismini kamuoyuna duyuran ve kanayan bir yaramızın mimarı olarak karşımıza çıkmıştı. Bu ismin de MHP İl teşkilatlarında olması gerçekten sevindirici. Yine ismini şehrimizin her kademesinde duyurmuş birbirinden değerli isimleri MHP İl Teşkilatında görüyoruz. Bunlar; Arif Coşkun, Erdal Aydın, Nizamettin Akbulut, Selami Babagil, Selçuk Yaşarbaş, Serdar Akan Özer, Batuhan Subaşı, Seyit Murat Kocaman, Fetullah Karataş,  Ayhan Kaçan, Zülküf Tanas, Mustafa Topaloğlu, Hasan Tekin, Murat Polat, Ömer Kanuşoğlu, Oktay Çelik, Sinan Sezer, Mikail Çağlar, Münir Eliş, Erol Çimen, Hamza Gündüz, Hakan Yıldırım, Dursun Etegül, Fikret Coşkun, Murat Tatar, Muhammed Demir, Beyler Tiryaki, Erol Taşdemir, Durmuş İriç, Feridun Karaçelikler, Murat Aydoğan, Ömer Turan, Bilal Aydın, Hüseyin Bayraktar, Mehmet Said Dumlu, İbrahim Kızılgül ve Emre Kaya gibi isimlere ne kadar övgüyle bahsetsek az olur kanaatindeyiz.

Kısacası MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş ve ekibinin şehrimiz adına güzel işler yapacağına eminiz. Bu güzel işlerin başında da yeni İl Binasının geldiğinin altını çiziyoruz. Gerçekten büyük bir çaba ve özenle dizayn edilmiş İl Binasının yapımında emeği geçen herkese tüm Milliyetçi Hareket Partisine gönül vermiş Ülkücüler adına teşekkür ediyoruz.


Anahtar Kelimeler: KARATAŞ EKİBİ ÇALIŞIYOR!

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı