MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Bölge Şube Başkanlarıyla Erzurum'da Bir Araya Geliyor

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şubesi 31 Temmuz Pazar Günü çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak.

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Bölge Şube Başkanlarıyla Erzurum

 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şubesi 31 Temmuz Pazar Günü çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak.

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı'nın da katılacağı Doğu Anadolu Bölge Şube başkanlarını Erzurum'da ağırlayacak olan MÜSİAD Erzurum Şubesi, Bölgenin Gelişmesi ve kalkınması husunda bölge illerin şube başkanlarıyla istişare toplantısı düzenleyecek.

Hilton Garden İnn Erzurum Otel'de 31 Temmuz Pazar Günü Saat: 10.00'da gerçekleştirilecek olan toplantı öncesi açıklamalarda bulunan MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Fuat Demir, 5 Mayıs 1990 yılında kurulan MÜSİAD, aradan geçen zaman içerisinde artık Türkiye’nin, hatta dünyanın birçok yerinde şubeleşmiş, önemli bir sivil toplum kuruluşu olmuştur. MÜSİAD Erzurum Şubesi olarak bizler de şehrimize ve ülkemize hizmet amacıyla, çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.

31 Temmuz 2022 Pazar Günü Genel Başkanımız Sayın Mahmut Asmalı'nın da aramızda olacağı Bölge İllerimizin Şube Başkanlarıyla gerçekleştireceğimiz istişare toplantımız sadece buluşmak için bir vesile değil, sinerji yaratmak, faydalı fikirler geliştirmek için de oldukça önemli olacağı kanaatindeyim.

Öte yandan 2020 yılında Oltu İlçesi’nde temeli atılan Türkiye’nin ilk ve tek olma özelliğini taşıyan, 1 milyon küçükbaş üretim kapasiteli Cağ Kebap Üretim ve Et Entegre Tesisimizin de açılışını aynı gün Saat: 15.00'de Oltu İlçemizde MÜSİAD Genel Başkanımız Sayın Mahmut Asmalı ve Bölge İllerimizin Şube Başkanlarının da katılacağı görkemli bir törenle gerçekleştireceğiz diye konuşan MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Fuat Demir, İlk etapta 120 kişiye, daha sonraki süreçte ise 300-500 kişiye istihdam sağlayacak olan bu devasa yatırım Bölgedeki Hayvan varlığına büyük katkı sağlayacak. İlk etapta kapasitesi 5 ton ile başlatılacak tesisimiz üretim kapasitesini önümüzdeki yıllarda 30 tona kadar çıkarmayı hedefliyoruz. Cağ kebabı ile üretime başlayacak olan Tesisimiz önümüzdeki günlerde Köfte, Kavurma, Sucuk ve Döner ile devam edecek. 2027 yılında ise ihracatla birlikte günlük 150 ton üretim yapmayı hedefliyoruz. Bu tesis sayesinde Doğu Anadolu'daki Büyükbaş ve küçükbaş hayvan varlığı da artacak diye konuştu.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı