MUHARREM İNCE'DEN ERZURUM'A ÖZEL HASSASİYET

Erzurum’daki diğer Siyasi Parti İl Başkanlarından yaşça çok genç olan Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı ile yaptığımız söyleşi de başkan şu sözlere yer verdi.

MUHARREM İNCE

 

Muharrem İnce'nin 4 Eylül 2020'de Sivas'tan başlattığı "Bin Günde Memleket Hareketi", 23 Nisan 2021 tarihi itibariyle "Memleket Partisi" adı altında siyasi parti olarak faaliyetlerini sürdüreceğini duyurmuştu.

Partisinin Erzurum İl Teşkilatını kurması ve faaliyetlerine hızlı bir şekilde başlaması için yol arkadaşı olarak belirlediği Erzurum İl Başkanı, Partisinin kuruluş için başvuru yapacakları tarih olan 23 Nisan’a kadar isminin duyurulmasını her ne kadar da istemese de, biz kendisine ulaştık.

Erzurum’daki diğer Siyasi Parti İl Başkanlarından yaşça çok genç olan Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı ile yaptığımız söyleşi de başkan şu sözlere yer verdi.

Muharrem İnce’nin Erzurum’a karşı çok özel bir hassasiyeti olduğunu söyleyen Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı, Genel Başkan Muharrem İnce’nin Erzurum’a olan hassasiyetini şöyle dile getirdi. Milli Mücadele hareketinin dönüm noktalarından olan ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı Erzurum, ulusal egemenliğin koşulsuz olarak gerçekleştirilmesine karar verilen ilk Kongre’ye ev sahipliği yapmış ve Milli Mücadele'nin rotasının çizilmesinde büyük önem taşımaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle Erzurum’a karşı çok özel bir hassasiyeti olan Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisinin 1. Dönem Milletvekili olduğu şehir olan Erzurum’a hem kendisinin hem de Partisinin büyük önem gösterdiğini belirtti.

Şuan itibariyle İl Teşkilatı ve merkez de iki ilçe olmak üzere 8 ilçe teşkilatlarının hazır olduğunu belirten Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı, 23 Nisan’da Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce’nin kuruluş dilekçemizi vermesinin ardından Erzurum’da her kesimden ve her partiden partimize geçişler olduğunu herkes görecektir. Memleketimize hizmet etme arzusuyla çıktığımız bu yolda hedefimiz ilk seçimde Erzurum’da birinci parti olmaktır dedi.


Anahtar Kelimeler: MUHARREM ' ERZURUM' HASSASİYET

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

23.04.2024

  • İMSAK 03:46
  • GÜNEŞ 05:19
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:04
  • AKŞAM 19:08
  • YATSI 20:34
  • Salı 15.4 ° / 3.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli