Muharrem İnce Rüzgarı Erzurum’da İnce İnce Hissedilmeye Başladı

23 Nisan’da Memleket Partisi’nin kuruluş dilekçesini İçişleri Bakanlığı’na vermeye hazırlanan Muharrem İnce’nin Erzurum’daki kurmayları sıkı çalışıyor.

Muharrem İnce Rüzgarı Erzurum’da İnce İnce Hissedilmeye Başladı

 

Geçtiğimiz gün Memleket Partisinin Erzurum İl Başkanlık Binasının adresinin belirlendiğini duyuran Erzurum’daki Muharrem İnce’nin kurmayları gece gündüz demeden teşkilatlanma noktasında önemli adımlar atıyorlar.

Erzurum merkeze bağlı bir ilçe olmak üzere daha şimdiden 7 ilçe teşkilatının hazır olduğu, önümüzdeki günlerde de Genel Başkan Muharrem İnce’nin 23 Nisan olarak belirlediği Partinin kuruluş tarihi itibariyle bir ay içerisinde Erzurum’un tüm ilçelerinde teşkilatlarının hazır hale getirileceği öğrenildi.

Henüz tabelasının bile takılmadığı, sadece adres bilgilerinin sosyal medya üzerinden paylaşıldığı Memleket Partisi’nin Erzurum İl Başkanlık binası günün ilk saatlerinde ziyaretçilerin akınına uğruyor.

Her görüşten vatandaşımızın gün içerisinde Parti binamızı ziyaret ettiğini dile getiren Memleket Partisi Erzurum İl Başkanlığındaki yetkililer Genel Başkanları Muharrem İnce’ye karşı memleketimiz Erzurum’dan böylesine teveccühün olması bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor dediler.

Bugüne kadar şehrimizdeki yeni kurulan partilere karşı gösterilen ilgi ve alakanın çok dışında cereyan eden bu teveccüh genel merkezdeki yetkililere de anbean iletiliyor diye konuşan Memleket Partisi’nin Erzurum’daki yetkilileri, vatandaşlarımızın göstermiş oldukları bu teveccüh bizlerin çalışma azmini daha da artırıyor. Özellikle genç arkadaşlarımızın ilgi gösterdiği ve günün her saati ziyaret ettiği Partimizin İl Binasındaki dizayn çalışmaları başta olmak üzere tüm çalışmalarımıza gönüllü olarak hiçbir karşılık beklemeden bizlerle birlikte canla başla çalışmaları gelecek Aydınlık günlerin şimdiden sinyalini veriyor diye konuştular.

Aydınlık bir Türkiye için çıktığımız bu yolda Atatürk devrimlerine inanmış, memleketi için, geleceği için alın teri dökmeye hazır bu gençlerimizle ve görüşü, düşüncesi ve fikri apayrı olan bu insanların Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce’ye olan teveccühü sayesinde inanıyoruz ki, çıkmış olduğumuz bu Ulvi yolda Ülkemize ve Memleketimize çok güzel işler yapacağız diye konuşan Memleket Partisi Erzurum yetkilileri, 23 Nisan’da Partilerinin kuruluş dilekçesini verdikten sonra Mayıs ayı itibariyle de İl Başkanlık Binasının açılışı için Muharrem İnce’nin aramızda olacaklarını duyurdular.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

16.04.2024

  • İMSAK 03:58
  • GÜNEŞ 05:29
  • ÖĞLE 12:20
  • İKİNDİ 16:02
  • AKŞAM 19:01
  • YATSI 20:25
  • Salı 16.2 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.8 ° / 5.5 ° Güneşli
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı