MİLLETVEKİLLERİ VE İL BAŞKANLARI DA KUTLADILAR

Aca Medya’nın sahibi Memet Aca’nın başlattığı kış turizmini ve termal turizmini öne çıkaran otel yatırımı Erzurum’da büyük heyecanla karşılandı.

MİLLETVEKİLLERİ VE İL BAŞKANLARI DA KUTLADILAR

 

Şehrin ileri gelenleri Memet Aca’yı arayarak duydukları mutluluğu ifade edip kutlama da bulundular.  Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Aziziye Belediye başkanı Muhammet Cevdet Orhan, yatırımın çok değerli olduğunu ve Aziziye ilçesine büyük değer katacağını, Erzurumun Türkiye’de ve Dünya‘da tanıtımına katkı sağlayacağını işaret ettiler.

MİLLETVEKİLLERİ VE İL BAŞKANLARI DA KUTLADILAR

Öte yandan AK Parti milletvekilleri Zehra Taşkesenlioğlu ve İbrahim Aydemir de Aca’yı arayarak başlattığı yatırımdan dolayı kendisini yürekten kutladıklarını söylediler. 
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Kamil Aydın yaptığı telefon görüşmesinde “bu yatırımın Erzurum için çok değerli olduğunu, başarılı işadamı Aca’yı bu girişimden dolayı kutladığını söyledi. Yine İYİ Parti Erzurum milletvekili Naci Cinisli de telefonla yaptığı görüşmede Memet Aca’yı kutlayıp Erzurum’a yapılan yatırımdan dolayı kendisine teşekkür etti.

İL BAŞKANLARI HAYIRLI OLSUN DEDİLER

Öte yandan Milliyetçi Hareket Partisi İl  Başkanı Adem Yurdagül,  İYİ Parti İl Başkanı Fatih Güneyin Chp il başkan Suat dülger de Aca’yı kutlayanlar arasındaydı.

ACA’DAN TEŞEKKÜR

Kutlamalarla ilgili bir açıklamada bulunarak Erzurum’un kış turizm merkezi olduğuna vurgu yapan ACA MEDYA sahibi Memet Aca , “Erzurum’a ne yapılsa azdır. Erzurum bu vatanın çimentosudur, tutkalıdır. Karayazıdan Uzundere’ye, Çat’tan İspir, Pazaryolu’na 20 ilçesi ile Türkiyemizin gözbebeği olan Erzurum vatan sevgisinin de en öne çıkmış adresidir. O yüzden insanlarımıza istihtam oluşturmak, yatırımlarla ilimizi geliştirmek, kalkındırmak her Erzurumlunun görevidir. Biz de bu duygularla Pandemiden önce başlamayı düşündüğümüz ancak bazı olumsuzluklardan dolayı bir süre ertelediğimiz termal otel ve Avrupai tarzda ki tır garajımızla Erzurumumuza özel bir yatırıma başladık. Allah başarılı kılsın diye duamız var. Ve Erzurumlu özümsemiş bütün hemşerilerimizi gurur duyduğumuzun bilinmesini istiyor, arayıp iyi niyetlerini ifade eden herkese şükranlarımı sunuyorum” değerlendirmesinde bulundu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

26.04.2024

  • İMSAK 03:40
  • GÜNEŞ 05:14
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:39
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı