MHP’den Erzurum'da görkemli açılış

YENİ HİZMET BİNASININ AÇILIŞ TÖRENİNDE MHP ERZURUM İL BAŞKANI NAİM KARATAŞ'A KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR YAĞDI

MHP’den Erzurum

 

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Teşkilatı tarafından satın alınarak içindeki gerekli düzenlemeler yapılan yeni il binası düzenlenen törenle hizmete girdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Kamil Aydın’ın katıldığı açılışta parti binası dualar eşliğinde açıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin il Başkanlığı mehter takımı, dualar ve tekbirlerle açıldı. İl Başkanı Naim Karataş’ın ev sahipliğindeki açılış törenine MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Kamil Aydın’ın yanı sıra MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ, MHP MYK Üyeleri Adem Yurdagül, İdris Aydın, MHP MDK Üyesi Cemil Yavuz Aksu, İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun, Uzundere Belediye Başkanı Hilmi Aktoprak, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Törene katılan partililer, yeni hizmet binasının partimize kazandırılması için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan İl Başkanı Naim Karataş'a katkılarından dolayı teşekkür ettiler. 

Karataş: “Katkı sunanlara teşekkür ediyorum”
Açılış töreninde selamlama konuşması yapan MHP İl Başkanı Naim Karataş, parti binasının alınmasında ve tefrişatında emeği geçenlere teşekkür etti. Karataş konuşmasında, “Uzun zamandır hayalini kurduğumuz, yeni hizmet binamızın açılışını yapmak için bugün hep birlikteyiz. Partimize dün olduğu gibi, gerek yerelde, gerek genelde hizmet edebilecek değerli arkadaşlarımızın Erzurum’umuza ve hareketimize kazandırılması konusunda bu mübarek yuva ve burada çalışan arkadaşlarımın değerli katkıları olacaktır. Erzurum’a ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne yeni binamızın hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Emeği geçen bütün dava arkadaşlarımıza hemşerilerimize, şahsım ve partim adına en derin saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun” dedi.
Konuşmanın ardından dualar eşliğinde yeni hizmet binasının kurdelesi kesildi. Kurdele kesiminin ardından pandemi kuralları çerçevesinde MHP İl Başkanlığı binası sınırlı sayıda ziyaretçiyle gezildi.


Anahtar Kelimeler: Erzurum' görkemli açılış

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false