MHP “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” toplantılarına Erzurum’dan başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığı koordinesinde düzenlenen “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” toplantısı Erzurum’da gerçekleştirildi.

MHP “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” toplantılarına Erzurum’dan başladı.

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, CHP ve İyi partiye yönelik sert eleştirilerde bulundu. Aydın; “TBMM’de tezkere oylamasında kaçak güreşenler, hatta HDP'nin kontrolüne girenler. Atatürk’ün ruhaniyetini inciten CHP ve bunun yanında ağıza göre sakız ve şerbet servisinde bulunun İyi Parti yaptıkları yüce milletimiz değerlendirme yapacaktır. Onlara sert bir tokat sandık başında bir cevap verilecektir” dedi.

Erzurum Palandöken Necip fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde yapılan toplantı merhum Alparslan Türkeş’in bir sözünden yola çıkılarak, “Kendinizi küçük görmeyiniz, sizler büyük kuvvetsiniz, vazifenizi hiçbir zaman unutmayınız, kuvvet birliktir, davamızın geleceği birliklersiniz, birlik ve beraberlik içinde olmalıyız” sözleri ile başladı.

Toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ, Büyükşehir Belediye Başkan vekili Fevzi Polat, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Adem Yurdagül, Merkez Yönetim Kurulu Üyesi İdris Aydın, Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Ak Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Erzurum Ülkü Ocakları Başkanı A. Kadir Gökçan, STK temsilcileri, muhtarlar ve partililer katıldı.

 

Toplantının açılış konuşmasını MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş yaptı. Karataş konuşmasında ‘’ Sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyorum mutlu oldum. MHP’nin derdi Devlet, sevdası millettir. Bu sevdamızla kimseleri yalnız bırakmadık. Erzurum doğunun sınır taşıdır. MHP ve Cumhur İttifakı olmak üzere birlikte 2023 yılına adım adım ilerliyoruz. Hepinizin ve hepimizin sevdası ve davası millettir. Seçmenimizi yalnız koymayacağız. Seçmenimize sırtımızı dönmeyeceğiz. Çalışmalarımıza büyük gayret gösteriyoruz. Bu tür toplantıları geliştireceğiz” ifadelerini kullandı.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

26.04.2024

  • İMSAK 03:40
  • GÜNEŞ 05:14
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:39
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı