Mesajlaşmalar ortaya çıktı

FETÖ´nün dershaneler bölge sorumlusunun telefonunda örgütün gizli ağı Eagle üzerinden konuşmaları ortaya çıktı. Emir kod adlı sorumlunun konuşmasında terör örgütü PKK´nın yapacağı saldırılar konuşuluyor

Mesajlaşmalar ortaya çıktı

 

 

Geçen hafta Onikişubat ilçesindeki bir evde yastık kavgası yapan üniversiteli gençlerin alt kattaki balkona düşürdüğü yastık, FETÖ´nün dershaneler bölge sorumlusu Mustafa Tatlı (40) da dahil 4 kişiyi yakalattı. Tatlı´nın pencereden atarak imha etmeye çalıştığı cep telefonunu inceleyen ekipler, telefonda örgütün gizli haberleşme yazılımı Eagle olduğunu belirledi.

´EVE KAPANIN´

Tatlı´nın cep telefonundaki, ´Özlem´ ve ´Zafer´ kod adlı 2 örgüt üyesinin yazışmalarıysa, PKK ile FETÖ arasındaki kanlı işbirliğini ortaya koydu. FETÖ´cü hainlerin, Güneydoğu´da yapılacak terör saldırılarını önceden haber aldıkları belirlendi. Özlem kod adlı örgüt üyesinin, "İnsanlar ölecek ama zerre kadar acımıyorum" sözleri ise ne kadar acımasız olduklarını bir kez daha gösterdi. 2 örgüt üyesi arasında geçen o konuşmalar şöyle:

Zafer: Bu hafta yaklaşık 6 Kürt kanalı kapatıldı. Anlıyorsun de mi?
Özlem: Anladım anladım. O zaman savaş yakın.
Zafer: Yani. Muhalif kanal kalmadı. Daha ciddi bir şey var. Onu diyemem. Eğer o başlarsa ihtiyaçlarınızı alıp evinize girin. Ve kapınızı sürgüleyin. Dışarı çıkmayın.

´BENDE VİCDAN KALMADI´

Özlem: Hayırlısı olsun. Tarih var mı?
Zafer: Tarih yok ama yakın.
Özlem: Çok iyi.
Zafer: Çok iyi mi? Hocam, insanlar ölecek.
Özlem: Yapacak bir şey yok
Zafer: Benim Urfa´da, Mardin´de akrabalarım var.
Özlem: Allah´ın lütfu içeridekiler korunacak. Benim de Urfa´da teyzem var. Antep´te var.
Zafer: Merkezde mi?
Özlem: Evet. Yani bir şekilde olacaktı bu hocam. Ben zerre kadar acımıyorum desem...
Zafer: Yani haklısınız. Ama yine de vicdan var.
Özlem: Valla vicdansızım. İnsanın canı yanınca böyle oluyormuş.
Zafer: Hocam emin olun bende de vicdan kalmadı.

´HZ. ALİ VE HZ. FATIMA YARDIMA GELDİ ´ YALANI

Mustafa Tatlı´nın, Eagle sisteminde ´Bir abinin eşinin rüyası´ başlığıyla yazdığı mesajda ise şunlar yazılı: "Van´daki kolejin önündelermiş ama okulun dışı granitten duvarla örülü şekilde. Eşim acaba içeri nasıl gireriz diye düşünürken Hz. Fatıma anamız gelmiş başlamış baltayla vurmaya ama kıramamış. Tam o esnada Hz. Ali gelmiş okulun tepesine çıkmış ve elindeki baltayı vurmaya başlamış. 3 vuruşta granit kırılmış tüm veliler okula girmiş. Eşim, oğlumun sınıfına girmiş. Bakmış ki oğlum arkadaşlarıyla birlikte. Rabbim tez zamanda hasretleri bitirsin inşallah." FETÖ imamı Tatlı başka bir paylaşımında ise Ankara´da yakalanan bir gazetecinin cezaevinde gördüğü rüyayı anlatıp, örgüt üyelerini motive etmeye çalıştı.

RÜYA İLE MOTİVASYON

Mustafa Tatlı´nın yakalandığından habersiz olan 2 örgüt üyesinin yaptığı Eagle yazışmaları da Kahramanmaraş polisi tarafından an be an takip edildi. ´Özlem´ ve ´Nur´ kod adlı FETÖ üyelerinin sohbetinde, rüya yorumlarıyla birbirlerini motive etmeye çalıştıkları görüldü.
Nur: Rüyamda cemaatle namaz kıldığımı gördüm. Müezzinlik yapıyordun. Daha sonra kısa tespihatlar yapıyordum.
Özlem: Bu durumun olmayışına üzülüyorsun. Bu sıkıntılardan kurtulacağımızı göstermiş az kaldı. Yardım yakın. Tekrardan o günleri yaşayacaksınız topluca. Çok güzel bir rüya görmüşsünüz.

YENİAKİT


Anahtar Kelimeler: Mesajlaşmalar ortaya çıktı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

20.04.2024

  • İMSAK 03:51
  • GÜNEŞ 05:23
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:05
  • YATSI 20:30
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli