MERAL AKŞENER'DEN ERZURUM'A TOKAT

Meral Akşener'in A Takımı belli oldu. Akşener'in A Takımında Erzurum'dan yine kimse yok..

MERAL AKŞENER

 

İyi Parti lideri Meral Akşener, yola devam edeceği A Takımı'nı belirledi.

Belirlenen Divan Kurulu listesinde 19 isim yer aldı.

Aytun Çıray, Ümit Özdağ gibi isimlerin liste dışında kalıp Koray Aydın'ın yeniden teşkilat başkanlığına getirilmesi dikkatlerden kaçmazken, Erzurum Milletvekili M. Naci Cinisli'nin de A Takım'da olmaması dikkat çekti.

MELİH AĞABEYİ MELİH AĞABEYİ HALA GÖREMİYORSAN YUH YANİ!

İYİ Parti'nin kuruluşunda büyük beklentiler beslediğini ifade eden bazı İYİ Partililer ise bu durumu şöyle değerlendirdi. İYİ Parti Genel Merkezinde ERZURUM ve Erzurum Teşkilatı kurulduğu günden beri Erzurum'u yok hükmünde saymaktadır. Geçirdiğimiz birisi Genel ve birisi yerel olmak üzere her iki seçimde de gerek Aday belirleme noktasında gerekse Seçimlerden iyi bir sonuç alma noktasında başarılı bir grafik çizemeyen, seçmenin görüş ve isteklerine yönelik her hangi bir çalışma yapmadan "Erzurum Olsa da Olur. Olmasa da" mantığıyla Erzurum'u görmezden gelen bir zihniyetle karşı karşıyayız. Bugün belirlenen A Takımında en azından Milletvekilimiz M. Naci Cinisli beyefendi'ye yer vermesini beklerdik diye konuşan partililer, Erzurum'u sürekli ötekileştiren, Erzurum'u Yok Hükmünde Kabul eden bu zihniyet bugün tekrar düşüncelerimizde yanılmadığımızı bir kez daha gözler önüne sermiştir dedi.

ERZURUM TEŞKİLATI DIŞ KAPI'NIN DIŞ MANDALI

Partimizin kurulduğu ilk günden beri Canla başla mücadele eden, işinden, ailesinden ve sosyal yaşantısından feragat eden İl Başkanımız Sayın Melih Kırkpınar'ın çabalarının boşa olduğu kanaatindeyiz diye konuşan partililer, Melih Kırkpınar Ne kadar mücadele ederse etsin. Ne kadar özverili çalışmalar yaparsa yapsın. Genel Merkez tarafından hiç bir çaba ve gayretleri görülmeyecektir. Onlar yine kendi bildiklerini okuyacaklardır. Çünkü Partimizin Üst kademesinde bulunanlar kendi aralarında tabir-i caizse sidik yarışı içerisinde oldukları için, kendi ego savaşları içerisinde Erzurum'u görecek, Erzurum'u düşünecek, Erzurum için çalışacaka, fikir üretecek kadar müsait değiller. Milletvekilimiz Sayın M. Naci Cinisli beyefendi'nin bugün belirlenen A Takımındakilerden çok daha fazla bilgi, donanım ve halk arasında karşılığı olduğu kanaatindeyiz. Ama Milletvekilimiz Sayın M. Naci Cinisli'nin diğerleri gibi birbirleri arasında sidik yarışı yapmak gibi bir düşüncesi olmadığı gibi fenomenlik arayışı da yoktur. Bu yüzden Ne Erzurum Milletvekili'nin Ne de Erzurum Teşkilatı'nın Genel Merkez ayağında bir önemi yoktur. Genel Başkanımız Meral Akşener'in bugün Erzurum'a vurduğu bu tokat ne ilk ne de son olacaktır. İYİ Parti Erzurum Teşkilatları İYİ Parti Genel Merkezi'nin gözünde, Dış Kapı'nın Dış Mandalı Gibi görülmektedir diye konuştular.  

Öte yandan Aralarında tek bir Erzurumlu'nun bulunmadığı İyi Parti'nin Divan Kurulu'nda yer alan isimlerin listesi ise şöyle:

 

Siyasi işler Başkanı: Cihan Paçacı

Genel Sekreter: Uğur Poyraz

Mali İşler Başkanı Ümit Dikbayır

Teşkilat Başkanı: Koray Aydın

Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı: Bahadır Erdem

Seçim İşleri Başkanı: Mehmet Tolga Akalın

Uluslararası Politikalar Başaknı: Ahmet Kamil Erozan

Türk Dünyası ve Yurtdışı Türkler Başkanı: Yavuz Ağıralioğlu

Ortadoğu Politikaları Başkanı: Salim Ensarioğlu

Yerel Yönetimler Başkanı: Metin Ergun

Ekonomi Politikaları Başkanı: Erhan Usta

Kalkınma Politikaları Başkanı: Ümit Özlale

Milli Güvenlik Politikaları Başkanı: Nuri Okutan

Eğitim Politikaları Başkanı: Şenol Sunat

Toplumsal Politikalar Başkanı: Ünzile Yüksel

Kadın Politikaları Başkanı: Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu

Gençlik Politikaları Başkanı: Berna Sukas

Doğa ve Çevre Politikaları Başkanı: Arzu Önşen

STK İlişkileri Başkanı: Burak Akburak


Anahtar Kelimeler: MERAL AKŞENER' ERZURUM' TOKAT

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı