"Meral Akşener´in partisi proje partisidir"

Recep Akdağ, partisince Pasinler ilçesindeki AK Parti İlçe Başkanlığı önünde düzenlenen mitingde konuştu.

 

 

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, cumhurbaşkanı adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener´i eleştirerek, "Terör örgütlerini emperyalistler, bir takım derin devlet güçleri kurdurdu. Niye, Türkiye´nin önünü kesmek, ayağına taş koymak için ama muvaffak olamadılar. Bugün de proje partiler kurdular. Meral Akşener´in partisi de proje partisidir." dedi.

Recep Akdağ, partisince Pasinler ilçesindeki AK Parti İlçe Başkanlığı önünde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Pasinler halkına 16 yıldır AK Parti´ye verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

24 Haziran´da önemli bir seçime gideceklerini belirten Akdağ, "24 Haziran´da cumhurbaşkanımızı, Türkiye Büyük Millet Meclisinin milletvekillerini seçeceğiz. Önümüzdeki 5 yıl, Türkiye´nin huzuru, gençlerimizin geleceği için yepyeni bir dönem olacak. O 5 yılda Erzurum ve Pasinler bambaşka olacak." dedi.

KANDİL´E, SİNCAR´A DA KAÇSALAR PEŞLERİNDEYİZ

Akdağ, herkesin AK Parti´nin son senelerde terör örgütüne karşı verdiği mücadelenin farkında olduğunu vurgulayarak, terör örgütü PKK´nın sadece belini kırmakla kalmadıklarını, nefesini kestiklerini ifade etti.

PKK´nın kaçacak delik aradığına dikkati çeken Akdağ, şöyle devam etti:

"Kandil´e, Sincar´a da kaçsalar peşlerindeyiz, nereye kaçarlarsa kaçsınlar, inlerinde yakalayacağız. Çünkü benim genç kardeşim, Pasinler´im, analarım, bacılarım huzur istiyor. Biz bu memlekette eşkıya istemiyoruz, bu memlekette eşkıyaya güzellemeler yapanlara da müsaade etmeyeceğiz. Sayın Temel Karamollaoğlu, Meral Akşener, Muharrem İnce, üçünün de derdi davası Selahattin Demirtaş olmuş. ´Demirtaş, cezaevinden derhal çıksın´ diyorlar. Bu hangi Demirtaş biliyor musunuz, bu Demirtaş ´Biz Türkiye´ye Apo´nun heykelini dikeceğiz´ diyen Demirtaş. Bu Demartaş ´Biz PKK´ya terör örgütü demiyoruz, onlar halkın savaşçılarıdır´ diyen Demirtaş."

HDP´nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş için savcıların iddianame hazırladığına ve mahkemenin tutuklu yargılanması yönünde karar verdiğine işaret eden Akdağ, "Bu İnce´ye, Akşener´e, Karamalaoğlu´na ne oluyor da onun yanında duruyorlar, bunlara hakları var mı?" sorusunu yöneltti.

AKŞENER GELSİN DE PASİNLER´DE MİTİNG GÖRSÜN

Akdağ, 15 Temmuz´dan sonra hainleri, darbe teşebbüsçüsü zalimleri püskürttükten sonra MHP ile AK Parti´nin cumhur ittifakı yaptıklarını anımsattı. Akdağ, bu ittifakı, millet, bayrak, vatan ve devlet için yaptıklarını bildirdi.

Akşener´in bugün Erzurum´da miting yapacağını belirten Akdağ, "Gelsinler de Erzurum´da miting yapmaya çalışırken Pasinler´de Recep Tayyip Erdoğan sevgisini, coşkusunu görsünler. Erzurum´un nüfusu 800 bin, Pasinler´in nüfusu 25 bin ama onlar Pasinler´de toplanan bu kalabalığı Erzurum´da toplayamazlar. İşte sizin Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti, bayrak ve ezan sevginiz bu." ifadesini kullandı.

Akdağ, 24 Haziran´da Saadet Partili seçmenlerin partisine verdiği her oyun CHP´ye gideceğini iddia eden Akdağ, şunları söyledi:

"Niye bu mirası böylesine çarçur ediyorlar, bunlara hakları yok. Bütün Saadet Partili kardeşlerimize istirhamım oylarını AK Parti´ye ve Recep Tayyip Erdoğan´a getirmeleridir. Muharrem İnce´ye zaten oy veremezler, Karamollaoğlu´na niye oy verecekler. Bunların bütün amaçları Erdoğan gelmesin de kim gelirse gelsin. Çatlasalar da patlasalar da arkalarına İsrail´i, Esed´i, PKK´yı, FETÖ´yü alsalar da Recep Tayyip Erdoğan biz seni bu ülkenin cumhurbaşkanı yapacağız. Milletin karşısında duramazlar, kimi yanlarına, arkalarına alırlarsa alsınlar Erdoğan´ı biz bu milletin geleceği için yeniden cumhurbaşkanı seçeceğiz."

AKŞENER´İN PARTİSİ, PROJE PARTİSİDİR

Terör örgütlerinin hepsinin proje örgütler olduğunu vurgulayan Akdağ, şunları kaydetti:

"Terör örgütlerini emperyalistler, bir takım derin devlet güçleri kurdurdu. Niye, Türkiye´nin önünü kesmek, ayağına taş koymak için ama muvaffak olamadılar. Bugün de proje partiler kurdular. Meral Akşener´in partisi de proje partisidir. Böyle proje partiler kurup hep beraber Recep Tayyip Erdoğan´ın karşısına çıktılar. Ben de Pasinlerlilerle asla eğilmeden, dimdik durarak Recep Tayyip Erdoğan´ın yanında, arkasında duracağız." Akdağ, daha sonra Pasinler Belediyesi Konferans Salonunda muhtarlarla basına kapalı toplantı yaptı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı