Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Türkiye’deki göçmen sorunuyla ilgili sert konuştu

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, "Kimse Bana Duygu Sömürüsü Yapmasın. Kimse Bana Din Kardeşliğinden de Bahsetmesin. İşin Duygusallık Yanı Kalmamıştır" dedi.

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Türkiye’deki göçmen sorunuyla ilgili sert konuştu

 

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Türkiye’deki göçmen sorunuyla ilgili sert konuştu. 

Ülkede uygulanan göçmen politikalarını eleştiren Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Yaptığı yazılı açıklamada sert ifadelere yer verdi. Serhat Can Eş, "Kimse Bana Duygu Sömürüsü Yapmasın. Kimse Bana Din Kardeşliğinden de Bahsetmesin. İşin Duygusallık Yanı Kalmamıştır" dedi.

Göç ve mülteci dalgası Avrupa ülkelerinin ve ABD’nin çok açık ve iğrenç emperyal projesidir diyen Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Türkiye bu büyük proje ile adeta mülteci cenneti haline getirilmiştir. Çok açık ve net söylüyorum; bu durum bizim için artık bir güvenlik sorunudur. Hadisenin buraya evrilmesinde bugünkü iktidarın dış politikadaki hatalarının da payı vardır. “Komşularla sıfır sorun” derken, sorunsuz bir komşumuzun kalmadığını itiraf etmek zorundayız.

Kimse bana duygu sömürüsü yapmasın. Çoluk çocuğa, kadına kıza, hastaya yaşlıya kapılarımız da, gönlümüz de açık ama.. 4 milyon Suriyeli’nin büyük çoğunluğu gençlerden oluşmaktadır.

Kimse bana din kardeşliğinden de bahsetmesin. Gelenlerin bir kısmı burada iş sahibi olmuşsa ve iş arayan Türk çocuğuna, “Biz yabancı işçi istemiyoruz.” diye karşı çıkıyorsa, bir takım esnaflarımız ve işadamlarımız ucuz işçi diyerek onları çalıştırıyor, benim evlatlarım işsizlikten bunalıp intihar ediyorsa, bu mülteciler şehirlerde gettolar oluşturup öz vatanında bizim çocuklarımıza saldırıp yaralıyorsa, kadınlarımıza kızlarımıza sarkıntılık ediyorsa, bu artık bizim için GÜVENLİK sorunudur.

Eğer bunlar elini kolunu sallayarak bayramda Suriye’ye gidip eğlenebiliyorsa misafirlikleri sona erdirilmelidir. Onların Suriye’de güvenlik sorunu yoktur. Türkiye’mizde onlar artık bizim için güvenlik sorunudur.

Bir Suriyeli, “Artık evinize dönmelisiniz.” diyen bir kardeşime, “Burası bizim toprağımız. Siz geldiğiniz Orta Asya’ya dönün.” diye bağırabiliyorsa, batılıların bu sığınmacı projesi adım adım hedefine yaklaşıyor demektir.

İşin duygusallık yanı kalmamıştır. Mülteci diye baştacı yaptıklarımız plajlarda eğlenirken benim askerim Afrin’de şehit oluyorsa artık bu oyun bozulmalıdır. Çok az sayıda göçmen alan Avrupa ülkeleri bile, savaşın bittiğini söyleyip sığınmacıları ülkelerine geri göndermeye başlamıştır.

400 bin dolara vatandaşlık satan bu zihniyet şunu iyi bilmelidir ki bu ülkenin sahipleri bu ülkede yaşayanlardır. İlk seçimde, sandıkta Suriyelileri, Afganları, para verip vatandaşlık alanları ülkelerine, buna fırsat verenleri de iktidardan göndereceğiz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı