Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, 3. Organize Sanayi'nin Akıbetini Sordu

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Geçtiğimiz ay Erzurum Valisi Sayın Okay Memiş'in Müjdesini verdiği 3. Organize Sanayi'nin akıbetini sordu.

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, 3. Organize Sanayi

 

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Geçtiğimiz ay Erzurum Valisi Sayın Okay Memiş'in Müjdesini verdiği 3. Organize Sanayi'nin akıbetini sordu.

Önceki gün Aziziye'de esnaf ziyaretleri yaparak Ilıcalı vatandaşlarımızla bir araya gelen Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Ilıca'da vatandaşların sıkça sorduğu 3. Organize Sanayi Sitesinin hayal mi? Yoksa gerçekleşecek mi? sorularını gündeme taşıdı.

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Ilıca da tüm vatandaşlar tarafından dillendirilen geçtiğimiz ay Erzurum Valisi Sayın Okay Memiş'in Şeker Fabrikasının karşı alanında kurulacağının müjdesini verdiği 3. Organize Sanayi Bölgesinin iptal edildiği konuşmalarına açıklık getirmek için yetkililerin bir an önce açıklama yapması gerektiğini vurguladı.

Geçtiğimiz ay "Şeker Fabrikasının karşısındaki yere 3. Organize Sanayi Bölgesini kuruyoruz, 150 Fabrika kuracağız. Her fabrikada 300 kişi çalıştığını varsayarsak, Erzurum’da 45 Bin kişiyi istihdam edeceğiz. Bu kadar iddialı laf ediyorum bu lafımı unutmayın.” İfadelerini kullanan Erzurum Valisi Sayın Okay Memiş'e seslenen Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Aziziye de yaşayan vatandaşların 3. Organize Sanayi Bölgesinin iptal edileceği yönündeki tartışmalara Sayın Valimizin bir an önce açıklık getirmesini istiyoruz diye konuştu.

Erzurum Valisi Okay Memiş'in Erzurum İçin Büyük Bir Şans olduğunu da dile getiren Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Sayın Valimiz Okay Memiş'in şehrimizin gelişmesinde ve kalkınmasında çok önemli işlere imzalar attığını, bu yönden şehrimizin böylesine çalışkan, azimli ve Erzurum'u seven bir Valisi olduğu için çok mutlu olduğuklarını dile getirdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false