MEMLEKET PARTİSİ ERURUM'DA İLÇE BAŞKANLIĞI İÇİN REKOR BAŞVURU ALIYOR

Memleket Hareketinin Erzurum yapılanması hususunda Gaetemize konuşan Serhat Can Eş, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

MEMLEKET PARTİSİ ERURUM

 

Memleket Partisi Kurucu İl Başkanlığı'na kesin gözü ile bakılan Serhat Can Eş, "Görmüş Olduğumuz İlgi ve Heyecan Kuracak Olduğumuz Yeni Partinin Erzurum'daki Durumuyla İlgili Bize Çok Büyük Bir Umut Vermektedir" diye konuştu.

2018 Genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Erzurum'da Milletvekili adayı olan ve kısa sürede ismi Cumhuriyet Halk Partisinin Erzurum'da çok önüne geçen Serhat Can Eş'in Memleket Partisi Kurucu İl Başkanlığına kesin gözü ile bakılıyor.

Memleket Hareketinin Erzurum yapılanması hususunda Gazetemize konuşan Serhat Can Eş, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Parti henüz resmi olarak kurulmasa da Memleket Hareketi olarak Erzurum'da çalışmalara başladıklarını ifade eden Serhat Can Eş, Erzurum'da harekete büyük bir ilgi olduğunu ifade etti. İl Binasının tamamlandığını ve önümüzdeki günlerde tabelasının asılacağını duyuran Eş, şu an itibariyle Merkez de 2 olmak üzere 7 İlçemizde İlçe Teşkilatlarımız hazır bir vaziyettedir dedi. Serhat Can Eş, diğer 12 İlçemizde de çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İlçelerimizde öyle bir durumla karşı karşıyayız ki, İlçe Başkanlığı için adeta yarış içerisindeyiz. Her ilçemizden rekor sayıda başkan ve yönetimimizde olmak isteyen insan sayısı var. Bu durum da bizi hayli mutlu ediyor diye konuştu.

Serhat Can Eş, "Mayıs ayı içerisinde nasip olursa Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce başkanlığında Partimizin kuruluş dilekçesini vereceğiz. Partimizi kurar kurmaz Erzurum'da 20 ilçede İlçe Başkanlarımızı ve örgütlerimizi halkımıza tanıtacağız." Tabi bunu yapabilmemiz için öncelikle Anakara’daki parti kuruluşunu tamamlayıp Merkez Yürütme Kurulu’nu oluşturmamız gerekiyor. Bugün itibariyle İlçelerimizde vatandaşlarımızın bizimle birlikte olmak için yaptığı başvurular ve karşılaştığımız ilgi bizi gerçekten heyecanlandırıyor. Erzurum, Cumhuriyetin Temellerinin atıldığı çok önemli bir şehir. Kurtuluştan kuruluşa kadar Türkiye Cumhuriyeti’nde de çok önemli görevler üstlenmiş bir şehirdir Erzurum. Geçmişten gelen bu özelliği başta biz Erzurumlulara büyük sorumluluk yüklüyor. Memleket Hareketi Türkiye’de değişimi ve yeniyi temsil eden bir siyasi oluşumdur. Bugün Erzurum'da hareketimize olan ilginin giderek artması da Erzurumluların bu yukarıda bahsedilen özelliğini bize teyid etmektedir. Görmüş olduğumuz ilgi ve heyecan, kuracak olduğumuz yeni partinin Erzurum'daki durumuyla ilgili bize çok büyük bir umut vermektedir diye konuştu.

Yolu sevgiden geçen, Cumhuriyetçi, Atatürkçü, Devletini ve Milletini seven herkesi partiye katılıma davet eden Serhat Can Eş şöyle devam etti. Cumhuriyetin Temellerinin Atıldığı bu kadim şehir Erzurum'a Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce'nin çok ayrı bir bakışı ve sevgisi olduğunu söyleyebilirim.

Bu sebepten örgütlenme yolunda en ufak ayrıntıya özen gösteriyor ve titiz davranıyoruz. Siyasette alınan kararlar yaşanılan deneyimlerin sonucunda ortaya çıkar. Bizlerin belkide en büyük şansı yıllara sarih siyasi mücadele ve deneyimden süzülerek gelen bir liderle, Sayın Muharrem İnce ile yola çıkmış olmamızdır. Sayın İnce’nin önderliğnde başlayan bu değişim ve yeniliği temsil eden siyasi hareket, edinilmiş deneyimlerle  belirlenen yol haritası memleketimizin çağdaş, aydınlık ve modern geleceğinin teminatı olacaktır diye konuştu.   

  

 

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

26.04.2024

  • İMSAK 03:40
  • GÜNEŞ 05:14
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:39
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı