MEMLEKET PARTİLİLER YENİ YIL YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ! ERZURUM İL VE İLÇE ÖRGÜT BAŞKANLARI ORADAYDI

Serhat Can Eş, Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce'nin bu toplantı da bizlere vermiş olduğu mesaj da nettir. Erzurum'a döner dönmez sahaya inip Genel Başkanımızın talimatını yerine getirmek için canla başla çalışacağız.

MEMLEKET PARTİLİLER YENİ YIL YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ! ERZURUM İL VE İLÇE ÖRGÜT BAŞKANLARI ORADAYDI

 

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Ankara'da gazeteciler ve parti yöneticileriyle yeni yıl yemeğinde bir araya gelerek, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Yeni yıla girerken Partisinin tüm il ve ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek kucaklaşan Muharrem İnce Partisinin İl ve İlçe Başkanlarına talimatlar verdi.

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş ve beraberinde Yakutiye İlçe Başkanı Ekrem Ekmekçi, Aziziye İlçe Başkanı Ömer Badur, Palandöken İlçe Başkanı Davut Uymaz ve diğer İlçe başkanlarının yanı sıra partililer katıldı.

Partisinin oy oranlarının anket araştırmalarında yüzde 2 gösterildiğini, bu sayının artacağını, ilk kuruluş yıldönümü olan 17 Mayıs 2022’ye kadar bu oranlarla ilgilenmediklerini belirten İnce, “İlk yılımızda anketimizi yaptırıp boyumuzun ölçüsünü göreceğiz. Hele şu meydanlara çıkalım mikrofonu elimize alalım. O zaman göreceğiz” dedi.

Genel seçimin ardından yapılacak yerel seçimlere de şimdiden çalışılması gerektiğini anlatan İnce, partililere seslenerek, yılbaşına kadar kalan 5 günde partisine 5 bin yeni üye yapılması çağrısında bulundu. İnce, “Beş günde beş bin yeni üye yapacaksınız. Herkes payına düşeni alsın. Sosyal medyalarınızı da konuşacağız. Partimizi tanıtacaksınız. Dur durak yok. Her gün bir yerde olacağız” talimatını verdi.

Ankara'da düzenlenen Memleket Partisi'nin Yeni Yıl yemeğine katılan Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş ise toplantının gayet verimli geçtiğini belirterek şunları söyledi.

Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce'nin Ankara'da bizlerle bir araya geldiği yeni yıl yemeğinde yapmış olduğu konuşma nettir. "İktidara geleceğiz ve devlete olan güveni yeniden tesis edeceğiz. Bağımsız, hızlı, adil dürüst bir yargı oluşturacağız. Özgür bir medya düzeni kuracağız. Özgür bir üniversite ortamı ve kamuda tasarruf yöntemi geliştireceğiz. Kamuda 150 bin makam aracı var. 50 bin aracı satacağız. Sarayın ışıklarının yarısını kesip gençlere ARGE merkezi yapacağız." bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın dedi.

Serhat Can Eş, Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce'nin bu toplantı da bizlere vermiş olduğu mesaj da nettir. Beş günde beş bin yeni üye yapacaksınız dedi. Bizde payımıza düşeni aldık. Erzurum'da çok ciddi üye çalışmalarımız devam etmektedir. Ama Genel Başkanımızın çağrısı üzerine tüm İlçe Teşkilatlarımızla beraber Erzurum'a döner dönmez sahaya inip Genel Başkanımızın talimatını yerine getirmek için canla başla çalışacağız. 

2021 yılının bütün acıları ile geride kaldığını dile getiren Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, “2021 yılı tüm insanlık adına zor bir yıl oldu. Salgın nedeniyle, işsizlik, yoksulluk daha da arttı. Ekonomik Kriz derinleşti. Her yeni yıl yeni umut ve yeni bir başlangıçtır. Ekonomik sıkıntıların, işsizliğin, yoksulluğun sona erdiği, adaletin, hukukun üstünlüğünün sağlandığı bir Türkiye hepimizin umudu. Demokrasi, hukuk, özgürlük ve eşitlik mücadelemiz yeni yılda da sürecek. Yeni yılın tüm insanlık için sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyor, tüm yurttaşlarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

25.04.2024

  • İMSAK 03:42
  • GÜNEŞ 05:16
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:37
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı