MELİH KIRKPINAR’IN ENTRİKALARI ERZURUM’DA İP'İ BİTİRECEK

İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığı'nda İl Başkanı Melih Kırkpınar'ın vekil olma  sevdası teşkilatları durma  noktasına getirdi.

MELİH KIRKPINAR’IN ENTRİKALARI ERZURUM’DA İP

 

İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığı'nda İl Başkanı Melih Kırkpınar'ın vekil olma  sevdası teşkilatları durma  noktasına getirdi.

İl Başkanı olduğu günden beri İYİ Parti Erzurum Milletvekili Muhammet Naci Cinisli ile aleni liste savaşı veren Kırkpınar'ın önümüzdeki seçimlerde liste başı olabilmek için vermiş olduğu mücadele günden güne ayyuka çıkmaya başladı. Melih Kırkpınar'ın Parti içi hizipleşme mücadelesini gören İYİ Parti Horasan teşkilatı bu duruma "DUR" dedi. 

Bütün ilçe teşkilatlarında Naci Cinisli ile olan rekabetini ön plana çıkaran Kırkpınar, milletvekili olmak için her yolu mubah sayıyor. Bu duruma ‘Dur’ diyen Horasan teşkilatı içinden çıkılmaz bu hal karşısında gördüğü mobing ve yanlış parti politikaları sonucu önceki gün AK Parti’ye geçti.

İP’TEN AK PARTİ’YE YOĞUN GEÇİŞ OLACAK 

AK Parti Erzurum İl Başkanlığı'nda düzenlenen törende Horasan Meclis Üyeleri AK Parti' ye iltihak etti.

Peki neden?

Gazetemize ulaşan İYİ Partili siyasetçilerin görüşlerine göre; Parti içi disiplini sağlayamayan İl Başkanı Melih Kırkpınar'ın akıl almaz milletvekili olma arzuları teşkilatta büyük dağılmalara neden olacağı yönünde...

Demedi demeyin! Melih Kırkpınar'ın Parti içerisindeki tutum ve davranışlarından rahatsız olan 200 kişi önümüzdeki aylarda AK Parti'ye geçecek.

Parti içi hizipleşmeden doğan "Melihçiler", "Naciciler" ve daha bir kaç kola ayrılan Erzurum'daki İYİ Partililer İP'in Erzurum'daki dağılışını önümüzdeki günlerde gözler önüne serecek...

İl Teşkilatında Naci Cinisli beyefendi'ye saygı, sevgi ve hürmet gösterenlere, Melih Kırkpınar yandaşları tarafından mobbing uygulanıyor diye konuşan İYİ Partili siyasetçiler, kendilerinin Parti içerisinde "beğenilmediğini", "yok sayıldığını", hatta "çaycı müsvetteleri’ olarak görülerek dışlandığını ifade ettiler.

DYP’Yİ BİTİRDİ ŞİMDİ SIRA İP’TE

Horasan ilçesinde yaşanan çatlak anlaşılan o ki Erzurum’un diğer ilçelerine de sirayet edecek.

Horasan’daki olayların perde arkasını şehrimizin en çok okunan haber sitesi Erzurum Haber 25’e anlatan İYİ Partili siyasetçiler, “Melih Kırkpınar’ın 30 yılı aşkın bir süredir vekil olma sevdası görünen o ki İP’i bitirecek dediler. 

İP’İN DANIŞMANI SAĞSÖZ TEŞKİLATLARI GEZİYOR

İYİ Parti’ye yakınlığı ile bilinen gazeteci Onur Sağsöz’ün teşkilat turu tam gaz devam…

Özellikle AK Parti ve Büyükşehir Belediyesi konusunda öğüdü Sağsöz’den alan İYİ Parti’nin bu hamleleri de yine partinin sonunu getirecek türden. Cinisli ve teşkilatın hatta ve hatta bir AK Partili Vekilin neredeyse onur kaynağı olan Sağsöz, gazeteciliğin mesleki ahlak kurallarını rafa kaldırmış olmalı ki her fırsatta halkı galeyana getirip, Devletin, Hükümetin kurumlarının bittiğini, tükendiğini söyleyip İYİ Parti için şehir tabiriyle ‘Yeni evlenecek gelinin evine’ gügüm gügüm su taşıyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

25.04.2024

  • İMSAK 03:42
  • GÜNEŞ 05:16
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:37
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı