MELİH KIRKPINAR, “Onlar bizim baş tacımız”

“HDP ile aynı masada olmayız, aynı safta durmayız” diyen İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, HDP’li seçmenlere göz kırpmayı da ihmal etmedi.

MELİH KIRKPINAR, “Onlar bizim baş tacımız”

 

“HDP ile aynı masada olmayız, aynı safta durmayız” diyen İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, “Başımızın tacıdır” diyerek HDP’li seçmenlere göz kırpmayı da ihmal etmedi. Kırkpınar’ın, Atatürk’ten sonra Türkiye’ye gelmiş-geçmiş en büyük liderin Meral Akşener olduğunu iddia etmesi ise, herkesi güldürdü.

İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, ERKHaber TV’de katıldığı programda, son günlerin gündem olan CHP ve HDP konusunu değerlendirdi. Gazeteci M. Sinan Özçaylak’ın sorularını yanıtlayan Melih Kırkpınar, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in “HDP’ye bakanlık verilebilir!” şeklindeki açıklamasının CHP’yi bağlamayacağına işaret etti, “Kendi görüşü Gürsel Tekin’i bağlar” dedi. Altılı masanın dimdik ayakta durduğunu ve yoluna devam ettiğini söyleyen Kırkpınar, HDP ile bir masada oturmanın ise, İYİ Parti açısından mümkün olmayacağının altını çizdi.

ONLAR BAŞIMIZIN TACI

“Partimiz HDP ile aynı masada olmaz, oturmaz, aynı safta durmaz. Bunu parti liderimiz ve yöneticilerimiz de ifade ettiler” diyen İYİ Partili İl Başkanı, HDP seçmenlerine göz kırpmayı da ihmal etmedi. “Onlar bizim kırmızıçizgimiz, onlar bizim birinci sınıf yurttaşımız ve onlar bizim başımızın tacıdır” diyerek, HDP seçmenine mesaj veren Melih Kırkpınar, “Biz kendi seçmenimize hangi gözle bakıyorsak, AK Parti’nin seçmenine hangi gözle bakıyorsak, HDP seçmenine de o gözle bakıyoruz. CHP nasıl resmi bir siyasi parti ise, biz ya da AK Parti nasıl resmi siyasi bir parti ise, HDP de öyle resmi bir parti. Hazine’den diğer partiler gibi mali yardım alan bir parti. Adamların TBMM’de başkanvekilliği koltuğu bile var. Hiç kimse bizim vatanseverliğimizi sorgulayamaz, bu kimsenin haddine değildir!” diye konuştu.

ATATÜRK’TEN SONRA AKŞENER

Öte yandan aynı programda Atatürk’ten sonra Türkiye’ye gelmiş-geçmiş en büyük liderin Meral Akşener olduğu iddiasında bulunan Melih Kırkpınar, MHP’yi ise geçmişi unutmakla suçladı.

Kırkpınar, önümüzdeki yıl yapılacak olan seçimlerde Erzurum’dan tam 4 milletvekili çıkaracaklarını da sözlerine ekledi.

KAYNAK: ERZURUMYENİGÜN


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.04.2024

  • İMSAK 03:37
  • GÜNEŞ 05:12
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:13
  • YATSI 20:41
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı