MELİH KIRKPINAR AĞABEYİ YA BU HABERİ YALANLA YA DA İSTİFA ET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Erzurum ziyareti sırasında 'geçinemiyoruz' diye söylenen gencin İYİ Parti Kars teşkilatı tarafından Erzurum'a getirildiği ortaya çıktı.

MELİH KIRKPINAR AĞABEYİ YA BU HABERİ YALANLA YA DA İSTİFA ET

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Erzurum ziyareti sırasında 16 yaşındaki bir gençin Akşener'in yanına gelerek "Geçinemiyoruz" demişti.

Yeniakit Gazetesi bugünkü haberinde bu gencin açıklamalarının da Akşener'in her ziyaretinde sergilediği mide bulandırıcı tiyatrolardan biri olduğu anlaşıldı diye yer verdi.

Haberin yayınlandığı ilk andan beri Erzurum'daki gerek İYİ Partili gerekse diğer partilere mensup partililer İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar'ın Erzurum siyasetinde böyle çirkin sahnelere yer vermesinin şehrimiz adına utanç verici olduğunu söylediler. İYİ Partili şehrimizdeki bazı gruplar ise Melih Kırkpınar'ın böyle bir provakasyona neden gerek duyduğunu merak ederken, bazı partililer ise; Melih Kırkpınar'ın bu habere ya yalanlama ya da Erzurum siyasetine vurmuş olduğu bu kötü propogandadan dolayı görevinden derhal istifa etmesi gerektiğini savundular.

İŞTE YENİAKİT GAZETESİNDE YER ALAN O HABER;

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Erzurum ziyareti sırasında 16 yaşındaki bir genç, yanına gelip "Geçinemiyoruz" dedi.

Dersine iyi çalışan ve ezber yeteneği iyi olan genç, muhalefetin her zamanki cümlelerini tekrar edip ezbere konuştu. Söz konusu genç, “Biz, ‘Ülke kötü, durum kötü’ diyoruz. Diyor ki, ‘çıkar telefonu’. Ne alakası var? Bıktık artık yemin ederim bıktık. Dert dert dert nereye kadar… Ben köy okulunda okuyorum, babam çiftçi geçinemiyoruz. Bu sene kuraklık oldu, bizim ineklerimizin kemikleri sayılıyor. Yem alalım diyoruz, 160-200 lira. Böyle bir şey olabilir mi ya? Bizim amacımız yaşamak, bizim amacımız bir grubu zengin etmek değil. Bizim amacımız emeğimizin karşılığını almak. Alamıyoruz. Hiç kimsenin umudu yok ben 16 yaşındayım, geceleri kafamı yastığa koyunca ‘ben 18 yaşında ne olacağım’ diyorum. Bizim elimizden kim tutacak?” dedi.

İYİ Partili çıktı

Bu gencin açıklamalarının da Akşener'in her ziyaretinde sergilediği mide bulandırıcı tiyatrolardan biri olduğu anlaşıldı. Söz konusu gencin, İYİ Parti Kars teşkilatı tarafından getirildiği belirlendi.

Babası tepki gösterdi

Gencin babası da A Haber'e konuştu. Yaşananlara tepki gösteren baba, "Günlük çalışıp yiyoruz. Allah'a şükürler olsun. Bazı insanların bunu yanlış yere çekmesi insanın midesini bulandırıyor. Yoksa bir sıkıntımız yok. Allah'ın verdiğine şükürler olsun." ifadelerini kullandı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli