MEHMET SEKMEN ÜRETİYOR DİĞER BAŞKANLAR ÇALIYOR

MEHMET SEKMEN'İN 2016 YILINDA HAYATA GEÇİRDİĞİ VE HALA DEVAM EDEN PROJEYİ BÖYLE DUYURDULAR "BAŞKANIN TEK HAYALİYMİŞ"

MEHMET SEKMEN ÜRETİYOR DİĞER BAŞKANLAR ÇALIYOR

 

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in 2016 yılının Ağustos ayında "Bir Ömür Bir Fidan" Sloganıyla başlattığı ve proje kapsamında Ağustos 2016 tarihi itibariyle bebeği olan ailelere, yeni doğan seti ve her dünya'ya gelen bebek için bir fidan dikme projesi önce İstanbul Büyükşehir Belediyesinin CHP'lli Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından özel bir Televizyon kanalında yaptığı program da, Müjde!... Müjde!... Müjde!... diyerek  artan kent yoksulluğuna dikkat çekerek dar gelirli aileler için "YENİ DOĞAN" Adını verdiği bir dayanışma başlattıklarını duyurmuştu. Kampanya kapsamında ise, ihtiyaç sahibi ailelere 3-4 aylık bez, mama, giysi ve beşik desteği sunulacak demişti. Ekrem İmamoğlu'nun bu açıklamasının ardından Gazetemiz Haber 25 Ekrem İmamoğlu için Mehmet Sekmen'in 2016 yılında hayata geçirdiği ve halen devam ettirdiği projenin hırısızı olarak kamuoyuna duyurmuştu.

Ekrem İmamoğlu'nun ardından CHP'li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'de, geçtiğimiz günlerde pandemi sürecinde "El Bebek Gül Bebek" sloganıyla yenidoğan bebekli aileler için bebek bezi, mama, şampuan, sabun ve ıslak bebek havlusundan oluşan paketleri ailelere Türkiye'de ilk kez biz yapıyoruz diye duyurdu. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'de tıpkı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu gibi şov yapayım derken Mehmet Sekmen'in proje hırsızları arasındaki yerini aldı.

Bugünde sosyal medya üzerinden takip ettiğimiz yerel medya haberleri üzerinde gördüğümüz bir bir haber bizi bir kez daha şaşkına çevirdi Bu sefer de Mehmet Sekmen'in proje hırsızı Balıkesir'den çıktı.

Balıkesir'in Karesi Belediyesinin AK Partili Belediye Başkanı Dinçer Orkan'ın Basın bürosu tarafından servis edilen haberde; Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’ın hayallerinden biri olan ‘Bir Bebek Bir Fidan’ projesi kapsamında 2020 yılı içinde fidanları toprakla buluşan 144 bebeğe sertifikaları teslim edildi denildi. Oysa hatırlayacak olursak Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen 2016 yılında başlatmış olduğu proje kapsamında  "Bir Ömür Bir Fidan" sloganıyla Abdurrahman Gazi Türbesinin hemen altında oluşturduğu bir alanda yenidoğan her bebek için bir fidan dikimi yaptırmaya başlamıştı. Proje kapsamında halen yenidoğan her bebek için bu alana bir fidan dikiliiyor ve yenidoğan bebeklerin ailelerine bir sertifika veriliyor.

Geldiğimiz nokta da görüyoruz ki; Mehmet Sekmen Üretiyor Diğer üretemeyen ve yönetemeyen Belediye Başkanları Mehmet Sekmen'in daha önceki yıllarda hayata geçirdiği projeleri birer birer çalarak vatandaşlara sanki kendileri üretmişler gibi yutturulmaya çalışılıyorlar.    

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

18.04.2024

  • İMSAK 03:55
  • GÜNEŞ 05:26
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:03
  • YATSI 20:28
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli