MEHMET SEKMEN, SON 20 YILA DAMGAMIZI VURDUK

AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, teşkilatın yeni adresinde Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i konuk etti.

MEHMET SEKMEN, SON 20 YILA DAMGAMIZI VURDUK

 

 Başkan Ömeroğlu, parti çalışmaları hakkında bilgilendirdiği Sekmen için; “Tecrübesi ve bilgi birikimiyle bizim için çok özel bir yere sahip” ifadesini kullandı. AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ağırladığı Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen’e, Palandöken ilçesinde yürütülen çalışmalara dair bilgiler aktardı. İlçe sakinleriyle sürekli iç içe ve el ele olmaya özellikle gayret ettiklerini dile getiren Ömeroğlu, “Teşkilatımızda görev alan herkes, millete hizmet noktasında yüreğini ortaya koymuş ve tüm samimiyetiyle yola çıkmış isimler. Bu manada her güne ayrı bir hizmet aşkı ve heyecanıyla uyanıyoruz. Gayretimiz, bitmez tükenmez enerjimizle insanımıza AK davayı, AK coşkuyu ve AK hedeflerimizi anlatıyoruz” diye konuştu.

SEKMEN: BİZİM BİR GAYEMİZ VAR
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de, ilçe teşkilatının yeni hizmet binası için “hayırlı olsun” dileklerini ilettiği Başkan Ömeroğlu ve yönetimine belediye çalışmalarından ve siyaset deneyiminden bahsetti.
Büyükşehir Belediyesi’nin bir tek gaye taşıdığını ve bunun da, Erzurum’u modern, gelişmiş ve sürekli kalkınma halinde bir kente dönüştürmek olduğunu dile getiren Sekmen, bu süreçte il ve ilçe teşkilatlarıyla birlikte çalışıyor olmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

SON 20 YILA DAMGAMIZI VURDUK
AK Parti Palandöken İlçe Teşkilatına yoğun çalışmaları için teşekkür eden Başkan Mehmet Sekmen, “İnsanımız kendisine hizmet edeni asla unutmaz! AK Parti iktidarıyla biz Türkiye’nin son 20 yılına işte bu anlayışla damgamızı vurduk. Çünkü her yılımıza hizmeti sığdırdık, samimiyeti ve tevazuu sığdırdık. Bugünlere milletimizle el ele vererek geldik, onların dertleriyle dertlenerek geldik. Bundan sonra aynı aşk ve şevkle birlikte yürüyeceğiz, birlikte çalışacak ve yine birlikte hizmet üreteceğiz” diye konuştu.
Palandöken İlçe Başkanı Ömeroğlu da, aktarımlarından dolayı teşekkür ettiği Başkan Sekmen’e, ziyaretinden duydukları memnuniyeti de ifade etti.

KAYNAK: ERZURUMYENİGÜN


Anahtar Kelimeler: MEHMET SEKMEN DAMGAMIZI VURDUK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

25.04.2024

  • İMSAK 03:42
  • GÜNEŞ 05:16
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:37
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı