MEHMET SEKMEN RİZE'YE ÇIKARTMA YAPTI

MEHMET SEKMEN ERZURUM'UN DENİZE OLAN UZAKLIĞINI KAPATMAK İÇİN ÇALIŞIYOR

MEHMET SEKMEN RİZE

 

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Rize’de bir dizi temaslarda bulundu. Erzurum-Rize arasındaki tünel ve yol çalışmalarını yerinde incelemek için Rize’ye giden Başkan Sekmen, Rize Valisi Kemal Çeber ve Belediye Başkanı Rahmi Çetin’le bir araya geldi. Rize’nin Pazar ve Hemşin ilçe kaymakamlarına da misafir olan Başkan Sekmen, Rize ve Erzurum arasındaki sıcak ve yakın ilişkilerin çok eskilere dayandığı vurgusunda bulunarak, “Erzurum Rize’yi, Rize de Erzurum’u çok iyi bilir, yakından tanır. Bölgemizin kalkınması noktasında işbirliğimiz elbette büyük önem taşıyor” dedi. Başkan Sekmen’e yakın ilginin gösterildiği Rize’de,  Pazar ve Hemşin ziyaretleri ise, birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, tüneller ve yenilenen ulaşım ağları sayesinde Erzurum’la Rize arasındaki mesafenin hem kısaldığını, hem de güçlendiğini dile getirerek, bu yakınlaşmanın en doğal etkisinin ekonomik ilişkilere olacağını söyledi.

ZİYARETLERİNİ ANLIK PAYLAŞTI

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Rize’deki temaslarını an be an sosyal medya hesaplarından da paylaştı. Sekmen, Rize Valisi Kemal Çeber ve Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’i makamındaki ziyaretlerini,  “Rize Valimiz Kemal Çeber ve Rize Belediye Başkanımız Rahmi Metin'i makamında ziyaret ettik. Komşumuz Rize, Erzurumluların yakından tanıdığı bir şehir. Birlik içinde kalarak, bölgemizde ülkemiz adına gelişim sağlamaya devam. Kendilerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” notuyla paylaştı.

Başkan Sekmen, Rize’nin Pazar ve Hemşin ilçelerindeki temaslarına da yine sosyal medya hesaplarında yer vermeyi ihmal etmedi. Sekmen, bu temasları için de; “Erzurum-Rize arasındaki tünel ve yol çalışmalarını incelemek için bulunduğumuz Rize’de, Pazar İlçe Kaymakamımız Ayhan Terzi, Hemşin İlçe Kaymakamımız Ömer Faruk Duman ve Hemşin Belediye Başkanımız Halim Kazım Bekar ile Hemşin ilçemizi ziyaret ettik” ifadelerini kullandı.

KALKINMADA ULAŞIM FAKTÖRÜ

Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen, Erzurum’la Rize’nin öteden biri sıkı ilişkiler içerisinde olan iki şehir olduğunu belirterek, “Amacımız bu birlikteliği güçlendirmek, pekiştirmek ve çeşitlilik kazandırmaktır. Bu manada tünellerimiz çok büyük bir sorumluluk üstlenmiş olacak. Çünkü biliyoruz ki, ulaşım, kalkınmaya giden yolda en önemli faktörlerin başında geliyor. Biz de bu altyapıyı sağlamaya ve elimizden geleni yapmaya özen gösteriyoruz” dedi.

kaynak:erzurumyenigün


Anahtar Kelimeler: MEHMET SEKMEN ' ÇIKARTMA YAPTI

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

20.04.2024

  • İMSAK 03:51
  • GÜNEŞ 05:23
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:05
  • YATSI 20:30
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli