MEHMET EMİN ÖZ BUNCA MERAK'IN ALTINDA KALMASIN...

Samimi Haber Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Aca'nın Samimi Yazılar Başlığıyla Kaleme aldığı MERAK İŞTE Başlıklı Yazısı Okuyucuların Çok Dikkatini Çekti...

MEHMET EMİN ÖZ BUNCA MERAK

 

Samimi Haber Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Aca'nın Samimi Yazılar Başlığıyla Kaleme aldığı MERAK İŞTE Başlıklı Yazısında ele aldığı AK Parti Erzurum İl Başkanı hakkındaki Meraklı soruları kamuoyunda Merak uyandırdı.

İşte Mehmet Aca'nın O Çok Merak Edielen Yazısı:

Merakımı bağışlayın lütfen sayın başkanım Mehmet Emin Öz kamuoyuna yansıyan skandal iddaa AK Parti Erzurum il Başkanlığı’nın parasıyla alındığı iddia edilen aracın makam şoförünüzün üzerine yaptığınız doğru mudur?

Merak işte..

Yok gerçek dışıysa partinin üzerine kayıtlıysa ruhsatı paylaşır mısınız? Erzurum kamuoyuyla.

Merak işte…

Hayır araç benim diyorsanız kendi adınıza olan ruhsatı paylaşır mısınız?

Merak işte…

Yanılmıyorsam il başkanı olduğunuz için koruma kararınız var koruma kararınız bu araç üzerinde de var mı?

Merak işte…

Eğer koruma kararı bu aracın üzerinde varsa o zaman aracı makam şoförünüz’den noter sözleşmesiyle kira bedeliyle kiralayıp emniyete göndermeniz gerekiyor prosedür bu şekilde acaba böyle bir sözleşme yaptınız mı?

Merak işte…

Eğer sizce bir mahsuru yoksa kaç para kira bedeli sözleşmeye yazdınız bunu ödediniz mi?

Merak işte…

Daire başkanlığınızdan beri, makam şoförlüğünüzü yapan bir insanla bu tür ilişkilere girmeniz doğru bir şey mi?

Merak işte…

Hepsi bir tarafa bu aracının tüm partililer tarafından AK Parti Erzurum il başkanlığına ait olduğu bilinmekte neden böyle bir yolu tercih etmek zorunda kaldınız? Sadece soruyorum.

Merak işte…

Bu araç skandalından dolayı, gecesini gündüzüne katıp AK Parti’yi bir adım ileriye götürmek için Cumhurbaşkanımızı bir dönem daha seçtirmek için mücadele veren teşkilat mensuplarının emeklerine yazık değil mi?

Merak işte benimkisi…

Eğer tüm bunları kamuoyuna ikna edici bir şekilde açıklama yapıp izah edemezseniz bunun altında kalırsınız benden size söylemesi yok araç şoförümün şahsına ait derseniz bunu da Erzurum yemez haberiniz olsun. Eğer bu araba işi doğruysa hakikatten büyük bir skandal, bu bile başlı başına büyük bir sorun bundan dolayı istifa etmeyi düşünüyor musunuz? ama yine de size iler ki günlerde belgelerle beraber bir takım sorular soracağım lütfen kendinizi hazırlar mısınız? sorulara cevap vermeniz biraz sıkıntılı olabilir. Lütfen bağışlayın beni çok soru sordum.

Dedim ya ilk başta benimkisi MERAK İŞTE…

Not: Kim demiş Erzurum’da deniz yok diye, öyleyse Nuh’un gemisi niye var? Yoksa Allah vergisi mi? Gemi Cafe boşuna mı yapıldı?

 


Anahtar Kelimeler: MEHMET BUNCA MERAK' ALTINDA KALMASIN...

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

26.04.2024

  • İMSAK 03:40
  • GÜNEŞ 05:14
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:39
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı