MEHMET ACA YİNE SORDU! KİMİN ARABASI BU?

Samimi Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz'e Sordu! Kimin Arabası Bu?

MEHMET ACA YİNE SORDU! KİMİN ARABASI BU?

 

Samimi Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Aca önceki günkü köşe yazısında AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz'e Sordu Peki Kimin Arabası Bu?

İşte Mehmet Aca'nın O Yazısı:

Erzurum halkı günlerdir AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz’ün araç skandalını konuşuyor. Kahvelerden partinin yönetimine kadar herkes bu konuyu birbirine anlatıp duruyor.

Son olarak BirGün Gazetesi’nde çıkan haber konuyu Türkiye’nin gündemine taşıdı. Sayın başkan siz aracın makam şoförünüz Zafer Said Şimşek’in olduğunu söylüyorsunuz ama haberde aracın partinin parasıyla alındığı yazıyor.

Haberdeki yazı aynen şu şekilde;

 “AKP Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz’ün parti bütçesiyle satın aldığı makam aracını, partinin üzerinde değil de şoförünün üzerine kaydettirdiği ortaya çıktı.”

Ama siz hala aracın makam şoförünüz Zafer Said Şimşek’in olduğunu söylüyorsunuz.

Yine haberde geçen “İl Başkanı Mehmet Emin Öz, 2020 yılında değerinin yaklaşık 1 milyon TL olduğu belirtilen bir makam aracı satın aldı.” İfadeleri aracın sizin tarafınızdan alındığını gösteriyor.

Şimdi bu habere göre aracı sizin aldığınız söyleniyor. Ama araç şoförünüz Şimşek’in üzerine kayıtlı.

Aracı siz aldıysanız neden şoförünüz Şimşek’in üzerine kayıtlı sayın başkan?

Şoförünüz Şimşek’in aracı ise neden gazeteciye “Ben bu konuda asla kimseye bir şey söylemek istemiyorum” diyor. Kendisi çalışıp çabalayarak arabayı almışsa neden malına sahip çıkmıyor?

Niye çıkıp demiyor “kardeşim ben yıllardır çalıştım çabaladım bu arabayı satın aldım” demiyor? Bunun yerine susmayı tercih ediyor…

İl başkanlığı çalışanları da aracın parti bütçesiyle alındığını ve şoförün üzerine kaydettirildiğini söylüyor. Onlarda aynen partinin parasıyla bu aracın satın alındığını ve şoförünüzün üzerine kaydettirildiğini söylüyor.

Tüm Erzurum’da bu aracın partinin parası ile alındığını söylüyor. Sizin çalışanlarınız bile bunu kabul ediyor. Ama siz hala partinin parasıyla alınmadı diyorsunuz. İl başkanlığı çalışanları dahil herkes yalan mı söylüyor?

Tekrar başa dönelim…

Kimin arabası bu?

Bu haberi okuduktan sonra herkesin aklına tek bir şey var. O da şu cümle: “Siz partinin parasıyla bu arabayı aldınız daha sonra şoförünüz Şimşek’in üzerine kaydettirdiniz.”

Sizden başka tüm Erzurum bunu düşüyor, bunu söylüyor. Tüm Türkiye bunu düşüyor, bunu söylüyor.

Daha öncesinde birçok partiliye bu aracın partiye ait olduğunu söylediniz mi, söylemediniz mi?

Birkaç gün önce ilçe başkanları toplantısında bu araç ile ilgili olarak “Bu araç benim şahsi aracım. Bu aracın mazotunu da ben cebimden karşılıyorum” dediniz mi, demediniz mi?

Sayın başkan geçen hafta söylediğiniz söz mü doğru yoksa daha önce partililere söylediğiniz sözler mi doğru? Hangisi doğru bilemedik. Sizin bir cevabınız varsa söyleyin.

Sayın başkan siz gazetecilere yine bu araçla ilgili olarak “Bu aracı bir kampanyadan yararlanmak için aracı şoförün üzerine aldık, daha sonra partinin üzerine kaydettik” dediniz mi, demediniz mi?

Not: Bir önceki makam aracınız olan ve sonrasında YIL OTOMOTİV‘e satıldığı iddaa edilen Kia Sorento jip ile ilgili iddiaları da yine burada soracağız…
Erzurum’da çok HOŞ işler yapılıyor…


Anahtar Kelimeler: MEHMET SORDU! KİMİN ARABASI ?

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

26.04.2024

  • İMSAK 03:40
  • GÜNEŞ 05:14
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:39
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı