Mehmet Göktaş: Muhammed´siz Türkler ve Kürtler Allah yanında sıfırdır

Mehmet Göktaş: Muhammed´siz Türkler ve Kürtler Allah yanında sıfırdır

Diyarbakır´da düzenlenen Kutlu Doğum etkinliğinde konuşan bölgenin kanaat önderlerinden Mehmet Göktaş, "Muhammed´siz Türkler ve Muhammed´siz Kürtler Allah yanında sıfırdır. Biz Muhammed aleyhisselamla birlikte varız, o varsa biz varız." dedi.

 

 

Diyarbakır´da, Peygamber Sevdalıları Platformunca, "Vahdet ve Kardeşlik Rehberi Hazreti Muhammed" adıyla düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinliği sona erdi.

Merkez Bağlar ilçesindeki Newroz Parkı´nda gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Doğru Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Göktaş, Diyarbakır´ın 1. Dünya Savaşı´nda işgal edilemediğini, burayı işgal edemeyenlerin intikam almak istediklerini belirterek, "Ne kadar terbiyesiz dernek varsa bu Müslüman Kürt kardeşimin dinini imanını elinden almak için yanıyordu. Allah´ın nurunu ağızlarıyla üfleyerek söndürmek isteyen kafirlere sesleniyorum; bu coğrafya İslam´dan başka rengi tanımayacak, hiçbir rengi kabul etmeyecek." dedi.

Daha önce bu meydanları defalarca dolduran Peygamber sevdalılarını hesaba katmayanların kendilerine göre çözüm yürütenlerin hesabının tutmayacağını ifade eden Göktaş, şöyle konuştu:

"Bu işler şurada milyon Peygamber sevdalısı dura dura eğer siz bu coğrafyanın yaralarını şarkıcılarla türkücülerle çalgıcılarla artistlerle çözmeye kalkışırsanız işte böyle olur. Allah´tan korkun. Bu millete neden bu bedeli ödetiyorsunuz, Bu insanlar size ne yaptı da şehirleri ilçeleri viraneye çevrildi? Herkese, örgütlere sesleniyorum; Kürt gençlerini, sadece bir yıl içerisinde binlercesini kurban eden, harcayanlara sesleniyorum; Allah´a hesabını nasıl vereceksiniz?"

"Muhammed´siz Türkler ve Kürtler Allah yanında sıfırdır"

Bu yıl düzenlenen Siyer sınavlarına yüz bin kişinin katıldığını ve katılımcıların defalarca Hazreti Muhammedi´in hayatını okuduğunu vurgulayan Göktaş, "Bu coğrafyanın, bu ümmetin, bu dünyanın yegane ilacı Hazreti Muhammed´i sevmektir, anlamaktır, elinden, eteğinden tutmaktır. Aksi takdirde yok olacağız. Muhammed´siz Türkler, Allah yanında bir sıfırdır, hiçtir, Muhammed´siz Kürtler Allah yanında sıfırdır. Biz Muhammed aleyhisselamla birlikte varız, o varsa biz varız." ifadelerini kullandı.

İlahi ve ezgiler eşliğinde alanı dolduran vatandaşlar halay çekti. Hafta dolayısıyla okunan hatim, salavat, Yasin ve tesbihatların sayısı açıklandı.

Okunan duanın ardından etkinlik sona erdi.