Maltepe Erzurumlular Vakfında Hergün 200 Kişiye İftar Veriliyor

Maltepe´de faaliyet gösteren Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfında, Ramazan ayı boyunca her gün iftar yemeği verilirken, erzak dağıtımının yanı sıra Dadaşlar teravih namazlarını da vakıfta kılıyorlar.

Maltepe Erzurumlular Vakfında Hergün 200 Kişiye İftar Veriliyor

Vakfın Yönetim Kurulu Başkanı Suha Dengizek, ramazan aktiviteleriyle ilgili yaptığı açıklamada, " Ramazan ayı boyunca her gün iftar yemeği ikram edilmektedir. Vakıfta verilen iftar yemekleri ve erzak paketleri hayırseverler tarafından da sağlanmaktadır. Vakıf binamız bin 100 metrekare olup altı katlıdır, bodrum katı folklör ve spor faaliyetlerinin yapıldığı, 2. katımız Kadın Kolları faaliyetleri kütüphane ve mescit 3 katımız gençlik kolları ve yönetim katı, 4 katımız herefene toplantılarının ve cenazesi olanlar için taziye evi, en üst katımız da denize nazır teras katımız mevcuttur? dedi.


ERZURUM´A ERZURUMLUYA HİZMET ETMEK BAŞKA GAYEMİZ YOK


Dengizek açıklamasını şöyle sürdürdü; ?Bizim yönetim olarak tek bir amacımız gayemiz var. Erzurum´a Erzurumluya hizmet etmek başka gayemiz yok. 3 tane sevdamız var Allah´ımıza sevdalıyız ay yıldızlı bayrağımıza sevdalıyız birde memleketimize sevdalıyız. Rabbim bunlara hizmet etmeyi bize nasip eylesin diyorum hepinize tekrar katılımlarınızdan dolayı şükranlarımı sunuyorum hepinizden Allah razı olsun. Bizleri bugünümüzde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz."


Maltepe´de bulunan Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Ramazan ayı boyunca her gün verilen iftar yemeğine Erzurumluların yanı sıra vakfın bulunduğu semt sakinlerinin de katılım sağladığı belirtiliyor.


MALTEPE KAYMAKAMI ÇAKMAK HEMŞEHRİLERİYLE İFTAR AÇTI


İftar yemeğine katılarak hemşerileriyle orucunu açan Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak, ?Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı çok güzel çalışmalar yapmaktadır. Toplumun hayatının sosyal yaralarına merhem olmak adına vakfımız Maltepe´de önemli işler yapmaktadır. Vakfımız, Eğitim faaliyetleri beceri kursları gibi çalışmaların yanı sıra Ramazan ayına özel iftar ve erzak yardımı gibi faaliyetlerle de devletin yapması gereken işleri yapmasıyla da göz doldurmaktadır. Vakıf yönetimini öncelikle Başkanımız Suha Dengizek´i tebrik ediyorum.? dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli