MAHMUT UÇAR'DAN ALKIŞLANACAK HAREKET

YAKUTİYE BELEDİYE BAŞKANI MAHMUT UÇAR, DEVLET OLMANIN GEREĞİNİ YAPTI

MAHMUT UÇAR

 

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, esnafın yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Korona virüs salgınından dolayı iş yerleri kapalı olan berber, güzellik salonu, kuaför, çay ocağı gibi iş yerlerine geçtiğimiz yıl destek veren Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, bu yılda esnafı unutmadı.

Göreve geldiği günden bu yana yakutiye ilçe sınırları içerisindeki merkez mahalle ve köylerdeki dar gelirli vatandaşların gıda ve diğer yardım taleplerine de olumlu cevap vererek yanlarında olan Dr. Mahmut Uçar, özellikle Pandemi sürecinde de hem dar gelirli vatandaşlara hem de Pandemiden etkilenen esnaflara maddi ve manevi destek vererek gönülleri fethediyor.

Esnaflara da alışveriş kartı gönderen Başkan Uçar'ın bu hareketi Yakutiye sakinleri tarafından takdirle karşılandı.

Alışveriş kartının yanında Başkan Uçar'ın mesajının olduğu notta şu ifadelere yer verildi;

"Kıymetli hemşehrim; öncelikle idrak etmekte olduğumuz mübarek ramazan ayının sizlere, milletimize ve tüm islam alemine huzur, barış ve sağlık getirmesini yüce Rabbim'den niyaz ediyor, sizleri saygı ve muhabbetlerimle selamlıyorum. Öncelikle bu güzel şehrin bir evladı olarak siz kadirşinas hemşehrilerime hizmet etmekten gurur ve mutululuk duyduğumu belitmek istiyorum. Şükürler olsun ki; şehirimizin her bir köşesinde Ramazan'ın birlik, beraberlik, yardımlaşma ve kucaklaşma İklimi bu sene de muazzam bir şekilde hissedilmektedir. Gönül isterdi ki; siz kıymetli hemşehrilerimle yüreklerimizi bütünleştirecek bereketli iftar sofralarında bir araya gelelim ve bu manevi iklimim güzel esintisini hep birlikte teneffüs edelim. Ancak yaşanan pandemi süreci bu isteğimizi kısa bir süre daha ertelememizi zorunlu kılmıştır. Ama bizler tekrardan geniş katılımlı iftarlar yapacağımız günlerin yakından biliyor, bu minvalde de dualarımızı ediyoruz. Şunu da belirtmek isterim ki; sizler bu zorlu sürecin her aşamasında uyumlu, sabırlı ve metanetli davranarak üzerinize düşeni fazlasıyla yaptınız ve yapmaya da devam ediyorusunuz. Bu asil davranışınızdan dolayı da sizlere ayrıca teşekkürlerimi sunarım. Aziz hemşehrim; bizlere vermiş olduğunuz görevin, yüklemiş olduğunuz sorumluluğun, ne kadar büyük, ne kadar mukaddes olduğunun farkındayız. Çalışma arkadaşlarımla birlikte bu hassasiyetle hareket ediyor, Gece gündüz demeden ibadet aşkıyla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu yolda Cumburbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Ülkemizin her alanda kalkınması için göstermiş olduğu çalışma azmini ve kararlılığını örnek alıyor ve bu istikamet doğrultusunda hedeflerimize ilerliyoruz. Tüm çabamız sizlerin daha temiz, daha güzel, daha müreffeh bir Yakutiye'de yaşamanızı sağlamak içindir. Bizler biliyoruz ki, bu kadim toprakların vefakar sahipleri olarak sizler yaptıklarımızın ve yapacaklarımızın her daim daha fazlasını hakediyorsunuz. Allah sizleri daim eylesin. Bu vesileyle; Ramazanınızı ve Bayramınızı bir kez daha tebrik ediyor, Ailleleriniz ve sevdiklerinizle birlikte nice güzel sağlıklı günler yaşamanızı temenni ediyorum. Selam ve dua ile."


Anahtar Kelimeler: MAHMUT ' ALKIŞLANACAK HAREKET

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

25.04.2024

  • İMSAK 03:42
  • GÜNEŞ 05:16
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:37
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı