Kuleli Askeri Lisesi´nde Türk Bayrakları indirildi
Kuleli askeri Lisesi´nde 15 Temmuz´da yapılan darbe girişimi öncesi asılan bayraklar başarısız girişim sonrası indirilmesi dikkat çekti.
FETÖ´cü cuntanın darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz günü Kuleli Askeri Lisesi´nin iki kulesinde bulunan bayraklar darbe girişimin ardından indirildi. Türkiye´nin dört bir tarafında darbe girişimi sonrası bayraklar dalgalandırılırken Kuleli Askeri Lisei´ndeki bayrakların indirilmesi dikkat çekti. Lisede darbe öncesinde bayrakların neden asıldığı ve darbe sonrası ise neden indirildiği ise henüz bilinmiyor.
ÖĞRENCİLER GÖZALTINA ALINMIŞTI
Hatırlanacağı gibi darbe girşimi sonrası İstanbul´da polis, Kuleli Askeri Lisesi´ne operasyon düzenlendi. Operasyondan önce polis ekipleri, içeridekilere teslim olmaları yönünde çağrı yaptı. Kuleli Askeri Lisesi´nin 80 öğrencisi darbe girişimine katıldıkları gerekçesiyle gözaltına alınmıştı.
yeniakit
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Erzurum
18.03.2026
- İMSAK 04:52
- GÜNEŞ 06:15
- ÖĞLE 12:28
- İKİNDİ 15:51
- AKŞAM 18:31
- YATSI 19:49
- Çarşamba -0.5 ° / -10 ° Güneşli
- Perşembe 0.4 ° / -10.7 ° Hafif dondurucu yağmurlu
- Cuma 1.3 ° / -3.9 ° Orta kuvvetli karlı




