KIRMACI İNŞAAT'TAN ERZURUM'DA DEĞİL! DOĞU ANADOLU'DA BİR İLK! DUVAR KAĞIDI DEĞİL! DUVAR KUMAŞI

Abdullah Kırmacı Erzurumlulara Müjdeyi Verdi! Ses ve ısı yalıtımı sağlayan Duvar Kumaşlarımıza Dilediğiniz Desen, Model, Renk, Resim Yapılabilir Hatta Dilerseniz Şirket Logonuz Yaptırabilirsiniz

KIRMACI İNŞAAT

 

Mekanlarınızda en çok alanı duvarlar kaplar. Genellikle boş alanlar oldukları için kolayca işlenebilir ve hemen göze çarpar. Bu yüzden dekorasyona ruhunuzu katmanın en belirgin yolu duvarlardır düşüncesiyle yola çıktıklarını belirten Kırmacı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kırmacı, içerisinde bulunduğumuz pandemi koşullarında mekansal hijyenin de önemine vurgu yaparak, duvar yüzeyleri için en sağlıklı çözümün, antibakteriyel duvar kâğıdı olarak da bilinen tekstil tabanlı duvar kâğıtlarıyla sağlandığını belirtti.

Abdullah Kırmacı, "Temizliği oldukça kolay olan bu tekstil tabanlı duvar kağıtları, geçmiş yıllarda pek kullanılmıyor olsa da son zamanlarda özellikle Avrupa'da ve Ülkemizin Batı kesimlerinde oldukça büyük ilgi görüyor" diye konuşan Kırmacı, tekstil duvar kâğıtlarının sınırsız özelliğine dikkat çekti.

Erzurum'a ve Doğu Anadolu Bölgesine ilk kez getirdikleri Duvar Kumaşı ürününün en büyük özelliğinin yırtılmama olmamasının altını çizen Kırmacı, sözlerine şu şekilde devam etti: Tekstil  duvar kâğıdımızın en büyük özelliği ise yırtılmaması. Kâğıtlarda en büyük problem yırtılmaydı. Bir diğer özelliği ise temizlenebilir ve silinebilir olması. Tekstil tabanlı ürünler gibi değil tamamı tekstil olan bir malzemedir. Diğer duvar kağıtları tekstil tabanlı diye geçer. Standartlarda gene yanar ama alev almaz. Kumaş olan duvar kâğıdı yüzde 30 ve yüzde 40 civarında ısı ve ses yalıtımlıdır. Bu sayede de Kış şartlarının yoğun yaşandığı Erzurum ve bölgemizde taleplerin daha artacağı düşüncesindeyiz. 

KUMAŞ DUVAR KAĞITLARI NEFES ALABİLME ÖZELLİĞİNE SAHİP

İçerisinde kullanılan malzeme sayesinde sağlık açısından güvenle kullanılabileceğini aktaran  Abdullah KJırmacı, tekstil duvar kağıdının nefes alabilme özelliğinden bahsederek şunları kaydetti: "İthal olarak üretilen kâğıtlarda şöyle bir durum vardı; Kimyasal maddeler kullanılıyordu mecburen. Tekstil duvar kâğıtlarında kullanmış olduğumuz boyanın kendiliğinden nefes alabilme özelliği var. Yani sağlık açısından problem de ortadan kalkmış oluyor. Önceden kullanılan duvar kâğıtlarında nefes almama problemi yaşıyorduk. Ama bunlarda herhangi bir sağlık problemi yok. Pandemi sürecinde gönül rahatlığıyla evlerinize, işyerlerinize, ofislerinize ve mekanlarınıza kullanabilirsiniz dedi. 

Unutmayın! Erzurum'da ve Doğu Anadolu Bölgesinde bir ilki sunduğumuz bu ürünümüz kesinlikle Duvar Kağıdı Değil, Duvar Kumaşıdır. Silinebilir yırtılmaz kabarmaz. Duvarınızın ölçüsünde Tek Parça olarak üretilmiştir. Sınırsız model veya size özel tasarım sunuyoruz. Ürünümüz Duvar kağıdına oranla 10 kat daha uzun ömürlüdür. Antibakteriyel,kansorejen madde içermez. Ses ve ısı yalıtımı sağlar. Dilediğiniz desen,model, renk, resim yapılabilir, dilerseniz şirket logonuz bile yapılabilir. ürünümüz hakkında Aklınıza her ne geliyorsa, bize 0 532 161 77 25 Numaralı Telefondan ulaşabilir bilgi alabilirsiniz diye Konuşan Kırmacı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kırmacı, bu ürünü şehrimize kazandırmanın haklı gururnu yaşıyoruz dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

24.04.2024

  • İMSAK 03:44
  • GÜNEŞ 05:17
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:09
  • YATSI 20:36
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı