KIRDAĞ İNŞAAT'TAN ACUN ILICALI VE NUSRET GÖKÇE'YE DAVET

Behçet Kırdağ, "Dünyaca Ünlü Hemşerilerimiz Acun Ilıcalı ve Nusret Gökçe'yi Güllük'te Misafir Etmek Bizim İçin Bir Onurdur"

KIRDAĞ İNŞAAT

 

Ege Bölgesinde ISO 9001 Kalite Standartlarında Hizmet Veren Tek İnşaat Firması Olan Kırdağ İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Hemşerimiz Behçet Kırdağ Dünyaca Ünlü Hemşerilerimiz Acun Ilıcalı ve Nusret Gökçe’yi Ege Bölgesinin İncisi Güllek’e Davet Etti.

Dünyaca Ünlü sunucu Erzurumlu hemşerimiz Acun Ilıcalı ve Dünyaca Ünlü Restoran sahibi Erzurumlu hemşerimiz Nusret Gökçe gibi Ege Bölgesinde ISO 9001 Kalite Standartlarında Hizmet Veren Tek İnşaat Firması olma ünvanlına sahip Kırdağ İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Erzurumlu hemşerimiz Behçet Kırdağ Türkiye’de ve Dünya’da yapmış oldukları başarılı çalışmalarıyla biz Erzurumluların göğsünü kabartıyorlar.

Önceki gün Gazetemiz ulaşan Ege Bölgesinde ISO 9001 Kalite Standartlarında Hizmet Veren Tek İnşaat Firması olma ünvanlına sahip Kırdağ İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Behçet Kırdağ, Türkiye’de ve Dünya’da yaşayan her Erzurumlu hemşerimizin kendi meslek alanlarında göstermiş oldukları başarılı çalışmaları bizlerin göğsünü kabartmaktadır. Bizde 2004 yılında İngiltere’nin New Bond Caddesi Mayfair eyaletinde kurduğum Kırdağ Sarl markasıyla gerçekleştirdiğimiz başarılı çalışmalarımızı bir yıl geçmeden 2005 yılında Fransa’nın Gonfaron eyaletine de taşıdık. Yapmış olduğumuz çalışmalar ve göstermiş olduğumuz üstün gayretlerimiz sonucunda taşıdığımız Erzurum kimliğine olan güven arzını Tüm Dünya’ya duyurmanın haklı gururunu taşıyoruz. diye konuştu.

Halen yurt dışında faaliyetlerimiz devam etmektedir diye konuşan Behçet Kırdağ, Erzurumlu kimliğimizle Dünya’nın her köşesinde Dadaş’a yakışır ticari ahlakımızı ortaya koyarak elde ettiğimiz başarılarımızı sürdürmek için 2008 yılında kendi ülkemizde kendi insanlarımıza hizmet etme kararı alarak Türkiye’deki yatırımlarımıza hız verdik. “Dünya’da Türk, Türkiye’de de Erzurumlu olmak bir ayrıcalıktır” diye sözlerine devam eden Kırdağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Behçet Kırdağ, yurt dışında ve yurt içinde yaşayan herkesin yatırım yapmak için tercih ettiği Güllük’te tüm Erzurumlu hemşerilerini yatırım yapmaya ve Erzurumlu hemşerileriyle komşu olmayı arzu ettiğini söyledi.

ACUN ILICALI VE NUSRET GÖKÇE’YE DAVET

Dünyaca Ünlü sunucu Acun Ilıcalı ve Dünyaca Ünlü restoran sahibi Nusret Gökçe ile aynı topraklarda Dünya’ya gelmenin mutluluğunu yaşadığını bizlerle paylaşan Behçet Kırdağ, Bugüne kadar elde etmiş olduğu başarıların arkasında Erzurumlu olmanın vermiş olduğu ayrıcalık olduğunu söyledi. Erzurumlu olmak Dünya’nın neresinde olursanız olun karşınızdaki insanlara güven duygusu yaratmaktadır diye konuşan Behçet Kırdağ, Acun Ilıcalı’nın programlarını her izlediğimde mutlaka Erzurumlu kimliğini öne çıkarması beni ziyadesiyle mutlu etmektedir. Yine Dünya’nın birçok ülkesinde ve Ülkemizde şubesi bulunan hemşerimiz Nusret Gökçe’nin de gittiği her Ülkeye Erzurum Kimliğiyle gittiğini anlatması biz Erzurumlu işadamlarının yurt içinde ve yurt dışında markalaşma yolunda büyük rol oynadığını belirtti. Ülkemize ve kadim şehrimiz Erzurum’a değer katan bu iki değerli hemşerimi Güllük’te misafir etmekten büyük onur duyarım diye konuşan Behçet Kırdağ, Acun Ilıcalı ve Nusret Gökçe’yi Ege’nin incisi Güllük’te hem yatırım yapmaya hem de misafirimiz olmaya davet ediyorum dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı