Jandarma Genel Komutanlığı 2016 personel alım başvuru şartları

Jandarma Genel Komutanlığı 2016 personel alım başvuru şartları

Jandarma Genel Komutanlığı´nın 10 Bin personel alımı yapacağına dair ilan duyurusu Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde yayımlandı. Başvurular 5 Eylül ile 7 Ekim 2016 tarihleri arasında Jandarma Genel Komutanlığı´nın resmi internet sayfası üzerinden

 

 

Jandarma Genel Komutanlığı 10 bin yeni personel alımı yapacak. Peki adaylarda aranacak şartlar neler, Jandarma Genel Komutanlığı iş ilanı başvuru şartları neler? Jandarma Genel Komutanlığı´nın personel alımı ile ilgili çıkılan ilanda alımların ?Jandarma Komando, Jandarma Emniyet Asayiş ve Jandarma Lojistik? branşları için gerçekleştirileceği vurgulandı.

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI BAŞVURU ŞARTLARI

Jandarma Genel Komutanlığı´nın personel alımı ile ilgili çıktığı ilanda başvuru şartları olarak :? T.C. Vatandaşı ve erkek olmak, en az lise ve dengi okullardan mezun olmak, 25 yaşını bitirmemiş olmak, askerlik terhis tarihinin üzerinden 3 seneden fazla süre geçmemiş olması gibi şartlar bulunuyor. Başvurular 5 Eylül ile 7 Ekim 2016 tarihleri arasında Jandarma Genel Komutanlığı´nın resmi internet sayfası üzerinden yapılacak. Jandarma Genel Komutanlığı´nın personel alımı ile ilgili çıkılan ilanda alımların ?Jandarma Komando, Jandarma Emniyet Asayiş ve Jandarma Lojistik? branşları için gerçekleştirileceği vurgulandı.