İYİ PARTİLİ ÖNEMLİ BİR İSİMDEN ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMA; Seçmenimizin Yüzde 40'ında Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adaylığı Çerçevesinde Bazı Çekinceler Var

İyi Parti Ankara İl Başkanı Faruk Köylüoğlu, Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığı konusunda tereddütlerin ortadan kalkması için İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın İyi Parti'ye verilmesi gerektiğini söylemiş.

İYİ PARTİLİ ÖNEMLİ BİR İSİMDEN ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMA; Seçmenimizin Yüzde 40

 

Adam çok önemli ve ciddi, bir şey söylüyor.

"Seçmenimizin yüzde 40'ında Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı çerçevesinde bazı çekinceler var." diyen Köylüoğlu, seçmenlerin talebi olarak iki bakanlığın kesinlikle İyi Parti tarafından yönetilmesi gerektiğini belirtti. 

Peki, neymiş o iki bakanlık? İçişleri ve Milli Eğitim Bakanlığı.

Köylüoğlu, "Seçmenlerin ikna edilebilmesi için İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın İyi Parti'ye verilmesi gerekir." demiş.

Bu il başkanının Genel Başkanı Meral Akşener’in 6 Martta masayı devirdikten üç gün sonra tüm şartları kabul edip Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adayı olarak açıklandığı programdan haberi yok diyeceğiz ama hem program Ankara’da yapıldı hem de bu kişi  Ankara İl başkanı.

Yahu başkan! Demezler mi adama, İyi Parti tabanının cumhurbaşkanı adaylığı konusunda tereddütleri vardıysa Akşener neden imzayı çaktı ortak mutabakat metnine.

Yine sormazlar mı madem bu Kılıçdaroğlu ile ilgili tabanda tereddüt var, bu tereddütleri dile getiren Yavuz Ağıralioğlu’nun ipi neden çekildi?

Sormaya devam edelim, madem Milli Eğitim ve İçişleri gibi ülkemiz  adına stratejik iki bakanlığı Kılıçdaroğlu’ndan esirgiyor ve ona güvenmiyorsunuz, yarın HDP’ye bakanlık verilse ne diyeceksiniz.

İyi Parti Ankara İl Başkanı Faruk Köylüoğlu, bu açıklamalarıyla ya Yavuz Ağıralioğlu’nun akıbetini yaşar ya da Akşener görevden alır.

Akşener, güvenmiş ve desteğini vermiş. Sana ne oluyor Faruk Başkan. Gerçekleri söylemenin bu ülkede bedel ödemek gerektirdiğini bilmiyorsan bu olaydan sonra öğrenmiş olursun.

ELAZIĞHAKİMİYET


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı