İP'Lİ MİLLETVEKİLİ NACİ CİNİSLİ İP'LİLERİN ERZURUM'DAKİ İP'LERİNİ PAZARA ÇIKARACAĞI GÜNÜ İP'LE ÇEKİYOR!

Ender Yüncü Yazdı... İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, Partisi'nin Erzurum Teşkilatlarında Hizipleşme Sonucu yaşanan Kötü ve Çirkin Durumu Bir Nevi İfşa Etti.

İP

 

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli önceki gün Twiter hesabından yaptığı paylaşımda adeta İYİ Parti Erzurum teşkilatlarında yaşanan hizipleşme sonucu çıkan siyaset ahlakından uzak davranışların bir an evvel gün yüzüne çıkması için Adalet Bakanlığını göreve davet etti.

İYİ Partili Erzurum Milletvekili Naci Cinisli yaptığı paylaşımda, yakın çalışma arkadaşı ve İl yöneticisi olan bir kişiye kameralar önünde kendi partilileri tarafından saldırı yapıldığını söyledi.

Yine Milletvekili Naci Cinisli paylaşımının devamında; Şehrimizde bulunan bir Otel'de kendisine karşı kötü maksatlı kendi adına kamera kayıtlı rezervasyon yapılarak sanki bir kumpasa çekilmek istendiğini vurguladı.

Naci Cinisli twiter üzerinden yaptığı paylaşımda yine, kendi partisi içerisinde hizipleşmeden doğan çatışmaların bunlarla bitmediğini vurgulayarak, Partilileriyle birlikte katılmış olduğu bir programda sohbet esnasında gizli kamerayla kendisinin kaydedildiğini de ifade etti.

Yine paylaşımının devamında, yakın çalışma arkadaşının işyerine gece geç saatlerde silahlı saldırı düzenlendiğini vurgulayarak, yakın çalışma arkadaşının işyerine yapılan silahlı saldıının fotoğrafını paylaşan Naci Cinisli, paylaşımında Erzurum ve Adalet Bakanlığını da etiketleyerek bir nevi parti içerisinde yaşanan çirkin olayların bir an evvel gün yüzüne çıkması için yetkili mercileri göreve davet etti.

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli'nin bu paylaşımından da anlaşılacağı üzere, İYİ Parti'nin Erzurum Teşkilatlarında siyaset ahlakından uzak hizipleşmeler yaşanıyor.

Bu yaşanıldığı ve yaşatıldığı iddia edilen çirkin olayların bir an evvel gün yüzüne çıkması için mücadele verdiği görülen Naci Cinisli'nin Adalet Bakanlığına yapmış olduğu bu sesleniş umuyoruz ki bir an evvel sonuçlanır ve gerçekler gün yüzüne çıkar.

Aksi takdir de, Ülkemizi ve Şehrimizi yönetmeye Talip bir Parti'nin Milletvekilinin yana yakıla kendi partisi içerisinde yaşandığı ve yaşatıldığı iddia edilen bu tür siyaset ahlakından uzak, çirkin ve ahlaksız hareketlerin yapıldığını ifşa etmesi ve bu yaşanan olaylara Partili Milletvekili olarak müdahale etme gücünü kendisinde görememesi sonucu son çareyi Adalet Bakanlığını göreve davet etmek olarak görmesi hem partisi adına hemde seçmeni açısından son derece üzücü bir durumdur.

Öte yandan İYİ Partili Milletvekili Naci Cinisli'nin yapmış olduğu paylaşımdan yola çıkacak olursak, Parti içerisinde yaşanan hizipleşmeyi biraz da gizlediğini görüyoruz sanki, Naci Cinisli, Yakın çalışma arkadaşım, İl Yöneticime kamera önünde saldırı yapıldı diyor. Ama Kimin yaptığını? Neden Yaptığını? Nerede yaptığını? Hangi kamera karşısında yaptığını söylemiyor...

Yine Naci Cinisli, Kendisi adına bir Otel de kamera kayıtlı rezervasyon yapıldığını ifade ediyor. İnsanlar İkametgahı bulunduğu şehirden başka bir şehre gittiklerinde kalacak yerleri yoksa Otel de kalırlar. Sizin de İkametgahınız Milletvekili olmanız dolayısıyla Ankara'da, ya da Geçmiş yıllarda büyüdüğünüz İstanbul'da olduğunu kabul edrsek, Erzurum'a geldiğinizde bir Otel de kalmanız gayet normal değil mi? Sanırız bu paylaşımınız da adıma Otel rezervasyonu derken başka bir şeyleri ima etmeye çalışmışsınız. Şehrin Milletvekili olarak ve sizi kendisine vekil olarak tayin eden seçmeninize biraz daha açık ve net olmanız gerektiğini hatırlatırız. Sayın Naci Cinisli, Otel de sizin adınıza rezervasyon yapılmasının altında yatan kötü ve art niyet ne? Nasıl bir Otel de rezervasyon yapılmış? Bu rezervasyon da ne planlanmış? Size yapılmak istenilen ne? Kafanızda oluşan soru işaretlerini net bir şekilde kamuoyuyla paylaşırsanız seviniriz.

Yine paylaşımınızda; "Sohbette beni gizli kameraya almışlar" diyorsunuz. Hayırdır Sayın Vekilim Hangi uygunsuz durumdaydınız ki, sizi kameraya almaları bu kadar rahatsızlık vermiş size? Ne sohbeti yapıyordunuz? Nerede Sohbet ediyordunuz? Ne konuşuyordunuz? Sohbet sırasında masanızda ne vardı? Yanınızda Kimler vardı? Kimlerle sohbet ediyordunuz? Bu soruların uçlarının açık olduğunu hatırlatayım.

Son olarak yakın çalışma arkadaşınızın işyerine tüfekle saldırı yapıldığını söylüyorsunuz ve hepsi için gerekli şikayetlerin yapıldığını hiç birinde en ufak bir ilerleme olmadığının altını çiziyorsunuz. 

Sayın Vekilim; Gelin şu Twiter paylaşımınızı düzeltin derim.

Siz aslında bu saydıklarınızın hepsinin kim yada kimler tarafından yapıldığını gayet iyi biliyorsunuz.

Gelin, göreve davet ettiğiniz Adalet Bakanlığı'nın yükünü biraz olsun üzerinden alın...

Hepsini tüm çıplaklığıyla paylaşın da herkes herşeyi öğrensin...

Sakın Bilmiyorum demeyin...

Erzurum'da Sağır Sultan bile biliyor...

Örneğin; Sohbette sizi kameraya çekenlerin Pasinlere bağlı hangi köy de çekildiğini biliyoruz...

Yine Aşağı Mumcu civarında Kazım Karabekir Caddesi üzerindeki bir Otel de adınıza rezervasyon yapıldığını da biliyoruz. 

Hangi yakın arkadaşınıza dağdaki hangi otel de hangi partilinizin saldırdığını da biliyoruz...

Artık seçmeni de kendinizi de kandırmanın bu şehre bir faydasının olmadığını bilin isterim...

Kendi partiniz içerisinde kendinizle düşman olduğunuzu, bu paylaşımınızda saydığınız siyaset ahlakından uzak, çirkin ve ahlaksız davranışların hepsinin yine kendi partinizden birileriyle yaşamış olduğunuz hadiseler olduğunu da herkes biliyor...

Son olarak sizin şehrimizde temiz siyaset adına Adalet Bakanlığını göreve davet ettiğinizi kabul ediyor ve partinizin içerisinde bulunan siyasi emelleri uğruna herşeyi göz önüne almış kişilerin siyasetten temizlemesi gerektiği için böyle bir paylaşım yapma gereği duyduğunuzu kabul ediyoruz...

İP'LİLERİN ERZURUM'DAKİ İP'LERİNİ PAZARA ÇIKARACAĞINIZ GÜNÜ BİZ DE SİZİN GİBİ İP'LE ÇEKİYORUZ....

İşte Naci Cinisli'nin önceki gün Twiter hesabından yapmış olduğu o paylaşım;


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

20.04.2024

  • İMSAK 03:51
  • GÜNEŞ 05:23
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:05
  • YATSI 20:30
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli