İBRAHİM ÖZMEN: GAZETECİ ÇOCUK, ÇOCUKLUĞUNA SAYDIM KUSURUNU

Erzurum Kanaat Önderleri Derneği Başkanı İbrahim Özmen, Kendisini Dev Aynasında Gören, FETÖ Örgüt Bağlantılı Kişi ve Kişilerin Emrinde Para Karşılığı Yazı Yazmaya Çalışan Çocuk Çocukluğuna Saydım Kusurunu

İBRAHİM ÖZMEN: GAZETECİ ÇOCUK, ÇOCUKLUĞUNA SAYDIM KUSURUNU

 

Önceki gün trhabertürk isimli internet sitesinde bir açıklama yapan Kanaat Önderleri Derneği Erzurum İl Başkanı İbrahim Özmen, şehrimizdeki bir köşe yazarının FETÖ terör örgütüne bağlı kişi ve kişilerin emrinde para karşılığı yazılar kaleme alarak Şehrimizin yerel hizmetler statüsünde bir çok güzel hizmetlerde bulunan Belediye Başkanlarına çamur atmaya çalıştığını vurguladı.

İşte İbrahim Özmen'in trhabertürk isimli internet sitesinde yer alan o zehir zemberek açıklaması:

Değerli Erzurumlu hemşerilerim değerli üyelerimiz;

Erzurum Kanaat Önderleri Derneği’ni kurarak Şehrimizde yaşayan halkımızın sorunlarına ortak olmak onların sıkıntılarını bir nebze olsun rahatlatmak amacı ile kurduğumuz binlerce üyeye kısa bir süre içinde ulaşmış Dernek yönetimi olarak, çalışanın yanında çalışmayanın Hak yiyenin karşısında olan bizler için, kendini şehrimizde gazeteci olduğunu dile getiren Onur sağsöz isimli bir çocuk, aklı ile hakkımızda yazı yazmaya çalışmış.

Kendisini dev aynasında gören, Fetullah Örgüt bağlantılı kişi ve kişilerin emrinde para karşılığı yazı yazmaya çalışan, Şehrimizin yerel hizmetler statüsünde bir çok güzel hizmetlerde bulunan Belediye Başkanlarına çamur atmaya çalışıp bana da saygı çerçevesi dışına çıkarak kendisine dil uzatıldığından bahsetmiş.

Dadaş terbiyesinden uzak bir üslupla sarf ettiği cümlelerle kendini terbiyeli bir çocuk gibi göstermeye çalışmış.

Ben 74 yaşındayım yıllarca bu şehirde inşaat sektöründe canla başla çalışarak yüzlerce insanı ev sahibi yapmaya çalıştım. sen bilmezsin çocuk beni, baban tanır. Çünkü ben senin baban yaşındayım tabi sen tanımazsın beni çünkü yaşın küçük daha çok toysun.

Ayrıca, İl müftülüğünü karalayan köşe yazısında: ” Okumuyorsunuz ya haberiniz olmamıştır, bakın şehrimizde çocuklarımız tecavüze uğradı. Müftülük olayın üstünü kapatmaya çalıştı demiş”

Kuran kursları ile ünlü ve bir çok hafızın yetiştiği ve yetiştirildiği Erzurum’da aslı astarı olup olmadığı belli olmayan, Adliye dosyalarında mevcut olabilecek sadece iddia olarak kayda geçerek delil ve ispattan uzak savcılık kararı ile takipsizlik kararı verilen kuran kursu rezaleti ismini kullanarak memleketimizi karalayan, Şehri emin sıfatını kazanarak Erzurum’u A dan Z ye görsel olarak güzelleştiren, Şehrin ekonomisini büyütmek için yatırımların önünü açan Belediye Başkanlarını karalamaya çalışan, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın onayı ile Yüksek öğretim kurumlarında görev yapan idarecilerimizi lekeleyen bu çocuk için söyleyecek onu muhattap alacak sözüm yok Büyüklük biz kanaat önderleri Derneği olarak bizde kalsın.

Hakkın Gözetiminde, halkın hizmetinde, Hizmeti Allah için, kanaat Önderleri olarak peygamberimize ümmet olabilmek için ,şehrimize Hükümet yönetiminin en iyi şekilde çalışmasını prensip edinen bizleri tanıman  için imanlı Müslüman ol yeter.

KAYNAK: trhaberturk.com


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

24.04.2024

  • İMSAK 03:44
  • GÜNEŞ 05:17
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:09
  • YATSI 20:36
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı