İBRAHİM AYDEMİR MAHALLEBAŞI'NDA SIKILMADIK EL! ÇALINMADIK KAPI BIRAKMADI!

AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, Ramazan Ayı Erzurum Alan çalışmasının ikinci etabında Yakutiye ilçesinde istişare ziyaretlerinde bulundu, AK Gençlik tarafından gerçekleştirilen iftar buluşmasına katılarak gençlere seslendi.

İBRAHİM AYDEMİR MAHALLEBAŞI

 

AK Hareketin, Mehmet Akif Ersoy’un Asım’ın nesli olarak tarif ettiği, hakka tapan ve mukaddesatına nefsini adayan gençlerle Türkiye’nin asırlara yürüyüşüne öncülük yaptığını kaydeden Milletvekili Aydemir, ‘Gençlerimizle iftihar ediyoruz. ‘ dedi.

AYDEMİR’DEN ESNAF BULUŞMASI

Milletvekili Aydemir, Yakutiye ilçesinde esnafla bir araya geldi, Mahallebaşı, Gülahmet, Dervişağa odağında vatandaşlarla görüştü;  Mahallebaşı Emniyet Amirliğini ziyaret ederek, Türk Emniyet Teşkilatının 177’inci kuruluş yıldönümü coşkusunu paylaştı.

ESNAFLA İSTİŞARE

AK Parti Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Danışmanı Hüseyin Koçan ve AK Parti Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Yakutiye ilçesi Mahallebaşı semtinde esnafın işyerlerine konuk olan Milletvekili Aydemir, ülkede kaydedilen ekonomik gelişmeler, TBMM’de ekonomiye yönelik çalışmalar ve AK Parti Ekonomi yaklaşımı hakkında bilgi verdi.

ESNAF’TAN ERDOĞAN’A SADAKAT KARARLILIĞI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yürekten inandıkları ve Onun çizdiği ufukta her meselenin çözülüp her sıkıntının aşılacağına inandıklarını belirten ve Erdoğan’a vefa ve sadakat vurgusunda bulunan esnafa teşekkür eden Milletvekili Aydemir, ‘Hakşinas dadaşlara müteşekkiriz. ‘ dedi.

İFTAR BULUŞMASI

Milletvekili İbrahim Aydemir, AK Parti il Başkanı Mehmet Emin Öz, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Yakutiye ilçe Başkanı Recep Aydın, AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleriyle AK Gençlik mensuplarının bir araya geldiği iftar buluşmasında kardeşlik, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

ÇAT KAPI EV ZİYARETLERİ

Milletvekili Aydemir, ‘Yakutiye İlçe Başkanlığımızın iftar etkinliğine tam kadro katılan Gençlik Kollarımızla günü kayıt altına aldık. Gençlerimizin heyecan yüklü yürüyüşleriyle 2023’e bir zafer tak’ı daha ekleyeceğiz inşaallah. ‘ değerlendirmesinde bulundu. Milletvekili Aydemir ve beraberindeki AK heyet daha sonra Yakutiye İlçesinde çatkapı ev ziyaretleri yaptı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

23.04.2024

  • İMSAK 03:46
  • GÜNEŞ 05:19
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:04
  • AKŞAM 19:08
  • YATSI 20:34
  • Salı 15.4 ° / 3.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli