İBRAHİM AYDEMİR BAY Ke MAL'A AYAR VERDİ

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, partisinin Meclis Grup Toplantısında milletvekillerine yönelik olarak kullandığı ifadelerine tepki gösterdi.

İBRAHİM AYDEMİR BAY Ke MAL

 

AK Parti’li Aydemir, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında Kılıçdaroğlu’nun “milletvekilleri sadece ceplerini düşünüyor, çalışmıyorlar” diyerek 600 milletvekilini itham edici ifadeler kullandığını söyledi.

Yürekleri birlikte atan bir kadro olduklarını, attıkları her adımda milleti düşünerek hareket ettiklerini vurgulayan Aydemir, “Yaptığımız işleri küçümsemek, yaptığımız işleri yapmamış gibi göstermek millete bühtandır. Sayın Kılıçdaroğlu, millete iftira atmıştır. Ayıp etmiştir. Milletin temiz mayasına yakışmayan bir tarz sergilemiştir. Böyle bir şey olur mu?” diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu’nu kendi milletvekillerini bir başka partiye “salya sümük” gönderdiğini dile getiren Aydemir, “CHP milletvekilleri başka bir partiye Kemal Kılıçdaroğlu tarafından kiralanmıştır. Bu tür düşük işlerle uğraşan birinin bizi itham etmesini millet adına kınıyorum. Bunlar yanlış şeylerdir.” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’nun milletvekillerini halkın sorunlarını çözmemekle suçladığını dile getiren Aydemir, AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana milletin derdiyle dertlendiğini, milletin problemlerini çözmek için her türlü gayreti gösterdiğini söyledi.

Seçim bölgesine yaptığı hizmetleri de anlatan Aydemir, “Sayın Kılıçdaroğlu aynaya bakıyor, arkasındaki ekibi değerlendirerek böyle bir açıklama yapıyor. Bu açıklamalar bize dönük değil, kendisini terk eden milletvekillerine dönüktür. Açıklamasında bizim adımızı geçiriyor ama hakikate kendi milletvekillerini tarif ediyor.” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı edep dışı ifadelerle eleştirdiğini belirten Aydemir, “Milliyetçi bir tavır, yüzlerce insanın ölümünde parmağı olan Selahattin Demirtaş ile Osman Kavala’ya güzellemeler yapamaz.” dedi.


Anahtar Kelimeler: İBRAHİM AYDEMİR ' VERDİ

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

26.04.2024

  • İMSAK 03:40
  • GÜNEŞ 05:14
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:39
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı