HORASAN'DA ABDULKADİR AYDIN SEVGİSİ YERE GÖĞE SIĞMIYOR

AK Parti heyeti bugün Horasan'a adeta çıkarma yaptı. Abdulkadir Aydın Sevgisi tüm heyeti büyüledi.

HORASAN

 

AK Parti bugün adeta Horasan İlçesine çıkarma yaptı.

Eski İçişleri Bakanımız ve Erzurum Milletvekilimiz Sayın Selami Altınok, Ak Parti Erzurum İl Başkanı Sayın Mehmet Emin Öz, Ak Parti Horasan İlçe Başkanı Sayın Recep Karataş ve Meclis Üyeleri ile beraber mahalle ve Köylere çıkarma yapan AK Parti heyeti Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın'ın isabetli çalışmalarını yerinde inceleme fırsatı buldular.

Günün ilk saatlerinde Horasan'a gelen AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok ve AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz beyefendi ve beraberindekileri Makamında ağırlayan Abdulkadir Aydın daha sonra bir dizi temaslarda bulunmak, vatandaşlarla hasbihal etmek ve Belediye hizmetlerini yerinde incelemek için yola koyuldular.

İlk durakları olan İncesu mahallesinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan AK Parti Erzurum Milletvekili Sayın Selami Altınok ve beraberindekiler İncesu halkının Horasan Belediye Başkanı Sayın Abdulkadir Aydın'a karşı olan sevgi ve muhabbetleri karşısında memnuniyetlerini paylaştılar.

Daha sonra Arpaçayır Mahallesine geçen heyet burada da belediye hizmetlerini yerinde iceledi ve vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti. AK Parti'ye Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Horasan Belediye Başkanı Sayın Abdulkadir Aydın'a olan güven, inanç ve samimiyetleri gözlerden kaçmadı.

Bir sonraki durakları olan Karapınar mahallesinde de Belediyeciliğin rutin işlerinden ayrı her vatandaşa ayrı bir özen gösterilerek yürütülen Belediyecilik hizmetlerini dinleyen AK Parti Erzurum Milletvekili Sayın Selami Altınok ve beraberindekiler yapmış oldukları sohbetden hayli mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Ardından Teknecik mahallesine geçen heyet burada da Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın'ın göreve geldikten sonra yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceledi. Vatandaşların memnuniyeti karşısında hoş bir sohbet içinde geçen Teknecik mahallesi ziyaretinden de büyük bir mutlulukla ayrılan AK Parti heyeti belediyecilik hizmetlerinin önümüzdeki yıl daha da artacağını söyleyerek ayrıldılar.

Kırklar mahallesinde de büyük bir coşkuyla karşılanan AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, AK Parti Horasan İlçe Başkanı Recep Karataş ve beraberindekiler mahalle sakinleriyle belediyecilik hizmetlerini ve memnuniyetlerini konuştular.

Danişment mahallesinde de yapılan belediyecilik hizmetlerinden dolayı vatandaşların memnuniyetini dinleyen AK Parti heyeti, vatandaşlardan önümüzdeki yıl mahallelerinin daha fazla hizmet alabilmeleri için başkan Abdulkadir Aydın'ın canla başla çalıştığını ve Horasan'a bağlı tüm mahalle ve köylerde yaşayan vatandaşların daha müreffeh  ve refah içinde yaşayabilmeleri için projelerinin olduğunu dile getirerek her geçen gün daha güzel hizmet etmek için adeta kendisiyle yarışan Başkan Abdulkadir Aydın'ın Ankara'daki eli kolu olduğunu söyledi.

Ziyaret kapsamında Karacaören mahallesine geçen AK Parti heyeti burada da vatandaşları dinledi. Başkan Abdulkadir Aydın'ın çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, Başkan Abdulkadir Aydın'ın bizlere vermiş olduğu belediyecilik hizmetlerinden ötürü sözlerini yerine getirmesi için kendisine en büyük desteği sizlerin vermesi gerektiğinin altını çizdiler. Konu ile ilgili AK Parti Erzurum Milletvekili Sayın Selami Altınok da Başkan Abdulkadir Aydın'ın çalışmaları takdire şayandır. Bizlerde her Horasan ziyaretimizde mahalle ve köylerimizde siz değerli vatandaşlarımızın karşısına çıkarken başkanımız Sayın Abdulkadir Aydın'ın sizlerle olan muhabbetinden aldığımız güçle başımız dik, göğsümüz önde geliyoruz. Elbette Başkanımız Sayın Abdulkadir Aydın'ın sizlere vermiş olduğu sözlerin arkasındayız diye konuştu.

Son olarak Aliceyrek mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Erzurum Milletveki Selami Altınok ve beraberindekiler burada da Başkan Abdulkadir Aydın'ın belediyecilik hizmetleri noktasında yapmış olduğu isabetli çalışmaladan ötürü vatandaşların memnuniyeti karşısında çok mutlu olarak ayrıldıklarını belirttiler.

Öte yandan Horasan'a bağlı mahalle ve köylerde vatandaşlar, Başkan Abdulkadir Aydın'ın ilçe de bir belediye başkanından daha önemli bir misyon yüklendiğinin altını çizdiler. Başkan Aydın'ı Bir Belediye Başkanından çok akil insan olarak gördüklerini söyleyen vatandaşlar, küskünleri barıştıran, dargınlıkları ortadan kaldıran, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde doğan bebeğimize beşik, ölen cenazemize tabut olarak bildiğimiz Başkanımız Sayın Abdulkadir Aydın'ın uzun yıllar Belediye Başkanlığı görevini sürdürmesi için tüm Horasan halkının elini taşın altına koyduklarını söylediler.

Cumhurbaşkanımız Sayın  Recep Tayyip Erdoğan hariç hangi siyasi partinin lideri gelip Horasan'da Belediye Başkanı olmak isterse hepsinin avucunu yalayacağını söyleyerek latife yapan Horasanlı vatandaşlar, Tüm Siyasi Parti Liderilerinin Alayı Bir, Başkan Abdulkadir Aydın'ın Tek! "HAYDİ HODRİ MEYDAN" Dediler...


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false