Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın'ın Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, Dünyadaki En Onurlu Mesleklerin Başında Olan Öğretmenlik; Emek, Özveri, Sabır ve Hoşgörü İsteyen, Bedeli Hiçbir Maddi Karşılıkla Ölçülemeyecek Kadar Değerli, Saygın Bir Meslektir.

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın

 

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın yayınladığı kutlama mesajında; “Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu onurlu günde, en değerli varlıklarımız olan evlatlarımızı emanet ettiğimiz, ülkemizin her bir köşesinde canla başla çalışan bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyorum.

Dünyadaki en onurlu mesleklerin başında olan öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın bir meslektir.

Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Öğretmenler, Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır” sözüyle hem bu değerli görevin önemine değinmiş, hem de siz kıymetli öğretmenlerimize önemli görevler yüklemiştir.

Toplumun gerçek mimarı öğretmenlerimizden beklentimiz; geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımıza ve gençlerimize, düşünmeyi, düşünerek bilgi üretmeyi, araştırmayı, sorgulamayı, akılcılığı ve bilimselliği öğretmeleri, onları eleştirel düşünce sistemine sahip, kişilikli, kendine güvenen, ülkesini ve Milletini seven bireyler olarak yetiştirmeleridir.

Bu duygularla, Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, aramızdan ayrılan ve görevi başındayken şehit olan öğretmenlerimizi rahmet ve şükranla anarken; bu kutsal mesleği seçen öğretmenlerimiz ile emekli olmuş öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

26.04.2024

  • İMSAK 03:40
  • GÜNEŞ 05:14
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:39
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı