HINIS'TA BELEDİYECİLİK HİZMETİNİN GİTMEDİĞİ SOKAK KALMADI

Başkan Serdal Şan, Hınıs Belediyesi olarak kendi imkanlarımızla yapımını tamamladığımız Mamaş Mahallesinde PMT Serim Çalışması Tüm Hızıyla Devam Ediyor

HINIS

 

Hınıs Belediyesi olarak kendi imkanlarıyla yapımını tamamladığı asfalt serim çalışmaları öncesi sıcak asfaltla buluşturulacak yollarda, PMT yol dolgu malzemesi çalışmaları Derince mahallesi ve Pınar Mahallesinin ardından Mamaş Mahallesinde devam Ediyor

Hınıs Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelindeki asfalt serim çalışmaları öncesi sıcak asfaltla buluşturulacak yollarda, PMT yol dolgu malzemesi çalışmaları da tamamlandı. Hınıs Belediye Başkanı Serdal Şan'ın talimatlarıyla ilçe genelinde merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan yol yapım çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren ekipler, trafik yoğunluğunun fazla olduğu ara caddeleri de asfaltla buluşturuyor. 

Derince mahallesi ve Pınar Mahallesinin asfalt çalışmalarını yapan ekipler, önceki günde Mamaş Mahallesindeki alt yapı çalışmalarını tamamlamasının ardından, sıcak asfaltla buluşacak yollarda Plent Miks Temel (PMT ) yol dolgu malzemesi serimi de tamamladı.

İlçe genelinde yapımı devam eden belediye çalışmalarına ilişkin açıklama yapan Hınıs Belediye Başkanı Serdal Şan, ulaşımı rahatlatmak, yolların kalitesini yükseltmek, daha modern ve güvenli bir ulaşım ağı oluşturmak için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını kaydetti. Özellikle İlçe merkezinde ve mahallelerimizde hızlı bir değişim, dönüşüm yaşandığını aktaran Başkan Serdal Şan, “Ciddi bir altyapı çalışması yürüttüğümüz şu günlerde bir yandan günlük hizmetlerimizle ilçemiz merkezi başta olmak üzere tüm mahallelerimizin çehresini güzelleştirirken bir yandan da geleceğine yönelik önemli çalışmalar, büyük projeler gerçekleştiriyoruz. Kısa vadeli çözümler yerine daha kaliteli, daha meşakkatli ve uzun soluklu çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Hınıs'ın yollarıyla meydanlarıyla yeni yaşam alanları ve parklarıyla prestijli bir ilçe olması için var gücümüzle çalışıyor, vatandaşlarımızın da ihtiyaçları doğrultusunda programladığımız bütün çalışmalarımızı sırasıyla tamamlayıp halkımızın hizmetine hazır duruma getiriyoruz.” dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

22.10.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:04
  • İKİNDİ 15:03
  • AKŞAM 17:33
  • YATSI 18:51
  • Salı 3.4 ° / -3.1 ° Orta kuvvetli veya yoğun ve sağnak şeklinde kar
  • Çarşamba 7.8 ° / -3.2 ° Güneşli
  • Perşembe 9.1 ° / -1.2 ° false