HINISLILAR MÜJDE! ARTIK ERZURUM ŞEHİR HASTANESİ'NİN KARŞISINDA BİR EVİNİZ VAR!

Hınıs Belediye Başkanı Serdal Şan'ın Girişimleriyle Önümüzdeki Mart Ayında Hayata Geçecek Olan HINIS EVİM Projesi Hınıslılar Tarafından Memnuniyetle Karşılandı

HINISLILAR MÜJDE! ARTIK ERZURUM ŞEHİR HASTANESİ

 

Hınıs Belediye Başkanı Serdal Şan tarafından yapılan açıklamada :

Hınıs Evim projesi kapsamında Erzurum Şehir Hastanesi ve Bölge Eğitim ve Araştırma Hastaanesi yakınlarında  üç katlı bir binanın tutulduğunu ve Mart ayı içerisinde Hınıs Evim Projesini hayata geçireceklerini belirtti.

Hastaanelere yürüme mesafesinde olan Hınıs Evim üç kattan oluşuyor. Üçüncü kat bayan hemşehrilerimizin kullanımına açılacak olup,bir ve ikinci katlar  erkek hemşehrilerimize tahsis edilecek..

Hınıs Evim'de  Erzurum’da hastane randevusu olan, refakatçi olarak bulunan yada farklı işlerini halletmek için Erzurum'da bulunması zorunlu olan tüm Hınıslılar kalabileceklerdir.

Hınıs Evim projesi Hınıslılar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Hınıslı vatandaşlar "haftalarca hastalarımızın yanında refakatçi olarak kalmak zorunda kalıyorduk. Duş alabilecek, elbiselerimizi değişebileceğimiz bir yerimiz yoktu. Hastane banklarında uyumaktan her tarafımız tutuluyordu. Şimdi en azından ihtiyaçlarımızı karşılayacağımız rahatça uyuyacağımız bir evimiz oldu. "diyerek Belediye Başkanı Serdal Şan'a bu hizmet için teşekkür ettiler.

 


 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.02.2026

  • İMSAK 05:22
  • GÜNEŞ 06:45
  • ÖĞLE 12:33
  • İKİNDİ 15:39
  • AKŞAM 18:11
  • YATSI 19:28
  • Cuma -4.4 ° / -8.9 ° Yoğun kar yağışlı
  • Cumartesi -5.5 ° / -14.7 ° Hafif karlı
  • Pazar -6.1 ° / -16.4 ° Hafif karlı