Hınıslı İşadamı Behçet Kırdağ'dan Hınıs'ın Eğitimine Dev Destek

Kırdağ Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Behçet KIRDAĞ, hemşerilerine verdiği sözü yerine getirdi.

Hınıslı İşadamı Behçet Kırdağ

 

Ege Bölgesinde ISO 9001 Kalite Standartlarında Hizmet Veren Tek İnşaat Firması Olan Kırdağ Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Behçet Kırdağ Hınıslı hemşerilerine verdiği sözü yerine getirdi.

Geçtiğimiz günlerde Hınıslı hemşerilerinin de katıldığı bir programda, Hınıslı hemşerilerinin eğitimi için destek vereceğini söz veren Behçet Kırdağ, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kredi Yurtlar Müdürlüğü'ne tahsis edilen Atatürk Üniversitesi Hınıs Meslek Yüksekokulu Yurdu'nun bakım ve onarım işini üstlendi.

Kırdağ Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Behçet Kırdağ'a Hınıs'taki öğrencilerin eğitimine verdiği destekten dolayı Hınıs halkı teşekkür etti.

Peki Kimdir Bu Behçet Kırdağ?

Erzurum'un Hınıs İlçesinde dünya'ya gelen Behçet Kırdağ, ilk olarak 2004 yılında KIRDAĞ SARL markası ile İngiltere’de kurduğu firmasıyla kısa sürede New Bond Caddesi Mayfair eyaletinde birbirinden değerli çalışmalarda bulundu. Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Erzurumlu hemşerimiz Behçet Kırdağ yönetimindeki şirket burada yaptığı başarılı çalışmalarına 2005 yılı başında da Fransa’ya taşınarak Gonfaron eyaletinde faaliyetlerine devam etti.

Halen yurt dışında faaliyetlerine Kırdağ İnşaat markasıyla devam eden şirket 2008 yılında Türkiye'deki yatırımlarına başladı. Özellikle Bodrum'un Güllük beldesinde 2008 yılında Erzurumlu hemşerimiz Behçet KIRDAĞ tarafından kurulan şirket, kuruluşundan bu yana Başta Bodrum, Güllük olmak üzere Ege Bölgesinde inşaat sektöründe verdiği müteahhitlik hizmetlerinin yanı sıra, her türlü inşaat malzemesinin toptan ve perakende satışı Kırdağ Yapı Market markası ile gerçekleştiriyor.

Ayrıca Turizm Sektörünün de Güçlü olan İsmi Kırdağ Şirketler Gurubu bünyesinde Rosirea Beach Hotels'i de barındırıyor. 

Erzurumlu hemşerimiz Behçet Kırdağ'a ait olan Kırdağ Şirketler Gurubu'nun başarı öyküsünü ve göğüs kabartan yatırımlarını https://kirdag.com.tr/ adresinden görebilirsiniz.  

DADAŞ'A YAKIŞIR TİCARET AHLAKI BÖLGEDE ERZURUMLULARA GÜVENİ ARTIRIYOR

Firma, yapı sektöründeki global gelişmelere artı değer katmak ve sektörün ihtiyaçlarını en geniş ürün seçenekleri ile karşılamak amacıyla, kaliteyi en uygun fiyata verme gayreti doğrultusunda önemli markalarla çalışmasını sürdürüyor. Bu anlamda tüm yeni ürün ve gelişmeleri yakından takip ederek, müşterilerin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda kendini sürekli yenileyen dinamik bir yapıya sahip.

Kırdağ İnşaat, verdiği müteahhitlik hizmetlerinde, müşterilerle ilişkileri hem satış sürecinde hem de satış sonrasında devam ettiriyor. Nitelikli malzeme ve hizmetleri en uygun fiyata sunarken sattığı ürünlerin arkasında durabilme prensibi taşıyan firma; müşterilerinin beklentilerine en uygun çözümleri üreterek memnun kalmalarını sağlamayı ve malzeme teslimlerini zamanında tamamlamayı kendine misyon edinmiş.

Kırdağ Şirketi aynı zamanda çevre sağlığını korumak, iş güvenliği konusunda en yüksek standardı uygulamak ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak da ilkeleri arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Müşteri odaklı hizmet anlayışıyla yoluna devam eden Kırdağ İnşaat; kaliteli, hızlı ve ekonomik üretim politikasının bilincinde olup, bunun için tüm personel ve ekipmanıyla özverili bir şekilde çalışarak müşteri ihtiyaçlarına cevap verecek etkili bir çözüm ortağı olma yolunda ilerliyor.

Kırdağ İnşaat Türkiye’nin en gözde ve değerli yatırım merkezi Güllük’te birbirinden değerli projelere imza atıyor. Kısa sürede tamamlanan projelerde yatırım sahipleri inşaatın başından tamamlanana kadar geçen süreçte bile yatırımlarının kat ve kat arttıklarına şahit oluyorlar.

Kırdağ İnşaat bütün projelerinde satış garantisi sunmakta ve hatta satın almış olduğunuz bir gayrimenkulü o günkü değerinden satın alarak yeni projelerinden de mülk sahibi yapabilmektedir.

Ticari ahlakını hiç bozmadan uzun yıllardır hizmetlerine devam eden Kırdağ İnşaat bölgede yaşayan vatandaşların yatırım yaparken ilk tercihi haline gelmiştir.

Kırdağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı hemşerimiz Behçet Kırdağ'ın müşterilerine ve bölge halkına vermiş olduğu bu güven ve hizmet anlayışı gerek yurt içinde gerekse yurt dışında yaşayan yatırımcılara karşı Erzurumlulara karşı olan güvenilirliği artırmıştır.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

16.04.2024

  • İMSAK 03:58
  • GÜNEŞ 05:29
  • ÖĞLE 12:20
  • İKİNDİ 16:02
  • AKŞAM 19:01
  • YATSI 20:25
  • Salı 16.2 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.8 ° / 5.5 ° Güneşli
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı