HINIS BELEDİYE BAŞKANI SERDAL ŞAN'IN YEREL SEÇİMLERDEKİ BAŞARISI TAÇLANDIRILDI

HINIS BELEDİYE BAŞKANI SERDAL ŞAN

AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu Hınıs Belediye Başkanı Serdal Şan'a Yerel Seçimlerdeki Başarısından Dolayı Plaket Verdi

 

AK Parti Erzurum il Başkanı İbrahim Küçükoğlu Hınıs Belediye Başkanı Serdal Şan'a yerel seçimlerinde başarısından dolayı Plaket verdi.

Başkan İbrahim Küçükoğlu yaptığı açıklamada

AK Parti Hınıs İlçe Teşkilatınınn Haftalık Yönetim Kurulu Toplantısına Katılan AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, Başta Kıymetli AK Parti Hınıs İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Sönmez olmak üzere tüm yönetimine, İlçe Belediye Başkanımız Sayın Serdal Şan'a, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarına 14/28 Mayıs Genel Seçimleri ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde göstermiş oldukları özverili çalışmadan ötürü teşekkürlerimizi sunarız "diye konuştu.

AK Parti Erzurum İl Başkanı Sayın İbrahim Küçükoğlu'nun İlçe ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Hınıs Belediye Başkanı Serdal Şan ise yaptığı konuşmasında; “AK Parti’de gönül belediyeciliği asla değişmez. AK Belediyecilik, dürüst, adil ve şeffaf yönetimdir. AK Belediyecilik, insanımızın huzuru ve refahı için çalışmaktır. AK Belediyecilik, kamu kaynaklarını etkin ve verimli kullanan hesap sorulabilir bir yönetim anlayışıdır. AK Belediyecilik, katılımcı, demokratik karar mekanizmalarını işletmektir.” 

Bizler seçimleri milletimizin iradesinin tecelli ettiği imkanlar olarak görüyoruz. Milletimizin mesajlarını taşıyan bu irade beyanına her zaman büyük bir saygıyla yaklaşıyor; bu mesajları eksiklerimizi tamamlamak ve doğru olanda sebat etmek açısından bir fırsat olarak görüyoruz.

Dün olduğu gibi bugünden sonra da, kendisini doğru olanla yenileyen; iyiyi ve güzeli inşa eden siyasi anlayışımızdan asla taviz vermeyeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yürüdüğümüz millete hizmet yolunu, haktan, adaletten ve muhabbetten taviz vermeden kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz. Hınıslı hemşehrilerimizin bizlere emanet ettiği bu güzel ilçeyi daha da güzelleştirmek için var gücümüzle çalışacak, yeni yüzyılda Hınıs'ımızı Erzurum'un ve Türkiye’nin parlayan yıldızı yapmak için mücadelemizi sürdüreceğiz diye konuştu.