HINIS BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI İSLAM YILDIRIM'I BAĞRINA BASTI

Erzurum Bağımsız milletvekili adayı İslam Yıldırım, "Gösterilen ilgi, bölgemizin çocuğuna sahip çıkma eylemidir."

HINIS BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI İSLAM YILDIRIM

 

Seçim çalışmaları kapsamında yoğun bir tempoyla çalışmalarına devam eden Erzurum'un Bağımsız Milletvekili Adayı İslam Yıldırım önceki Gün Hınıs ilçesine çıkarma yaptı.

Hınıslı hemşerilerimiz tarafından yoğun ilgi ile karşılaşan bağımsız aday İslam Yıldırım, konvoylar eşliğinde İlçe merkezinde esnaf ziyareti yaptıktan sonra tüm köyler de vatandaşlarla buluştu. 

Bağımsız aday İslam Yıldırım Hınıs'da  kalabalık gruplarla toplantılar gerçekleştirirken, Hınıs'ın evladına sahip çıktığını bugün görüyorum diyerek açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“ Bölge bizim bölgemiz. Hamd olsun kalabalık konvoylar eşliğinde tüm bölgemizi ziyaret etme fırsatı yakaladık. Gösterilen ilgi, bölgemizin çocuğuna sahip çıkma eylemidir. Hepinize teker teker teşekkürü borç bilirim. Bildiğiniz üzere Bölgemiz ve İlçemiz Tarım ve Hayvancılığın Merkezidir. Bende Tarım ve Hayvancılıkla uğraşarak geçimini sağlayan siz değerli büyüklerimin tabiri caizse ellerinde büyümüş bir çocuğuyum. Bugün burada karşılaştığım hiç kimse bana yabancı değil. Ekmek Teknemiz olan Mal Meydanında hemen hemen hepinizle her gün beraberdik. Bundan sonra da beraber olacağız. Babam Yusuf Yıldırım bu bölgenin adamıdır. Bu bölge de sayısız dost kazanmış, et ile tırnak gibi beraber yol yürüdüğü arkadaşlıklar edinmiştir. Ne mutlu bizlere ki, onun itibarının gölgesinde bugün, sizlere destek çağrısı yapmaya geldim. Hınıs bölgesi tarım ve hayvancılık konusunda kendini en geliştirmiş bölgelerimizden biridir. Bu üretimi lojistiğe yansıtmak için gerekli olan ihtiyacımız burada yaşayan tüm hemşerilerimizin malumudur. Ben bu bölgenin, sadece Hınıs'ın da değil. Tekman'ın, Karayazı'nın, Karaçoban ve Horasan'ın da vekili olacağım. 14 Mayıs sonrasında mecliste ilk haykıracağımız çağrımız da Bölgenin kalkınması için önceliğimiz olan Tarım ve Hayvancılığın geliştirilmesi olacaktır. Şehrimizin ticaretini de siyasetini de vereceğiniz destek ile irade gösterecek ve değiştireceksiniz. Allah, çıktığımız bu yolda bize yar olsun. Şanlı bir zafer ile yardım etsin inşallah.”

 

 

 

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı