Hayrettin Özdemir Torunlarını Sünnet Ettirdi

Horasan Belediye Başkanı Hayrettin Özdemir'in Torunlarının Sünnet Töreninde Davetliler Alana Sığmadı

Hayrettin Özdemir Torunlarını Sünnet Ettirdi

 

Horasan Belediye Başkanı Hayrettin Özdemir, torunları Muhammet Ali ve Efendi Arslan'ın sünnet törenini geçtiğimiz hafta sonu çok sayıda davetlinin katılımıyla görkemli bir törenle Horasan'da gerçekleştirdi.

Horasan'da düzenlenen sünnet törenine başkan Hayrettin Özdemir'i yalnız bırakmayan sevenleri ve dostları büyük katılım sağlayarak adeta alana sığmadı.

Erzurum Merkez ve İlçe Belediye Başkanlarının yoğun ilgi gösterdiği sünnet törenine, Şube Müdürleri, Muhtarlar, meclis üyeleri, şehrimizin önde gelen iş insanları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hiçbir ayrıntının göz ardı edilmeden hazırlandığı sünnet düğününde Horasan Belediye Başkanı Hayrettin Özdemir, katılan davetlilerle yakından ilgilendi. 

Sünnet töreni boyunca kendilerine gösterilen ilginin tadını çıkaran Muhammet Ali ve Efendi Arslan'ın heyecanı ise gözlerinden okundu.

Tören sonrası bir teşekkür mesajı yayınlayan Horasan Belediye Başkanı Hayrettin Özdemir şu ifadelere yer verdi.

Bu mutlu günümüzde uzaktan, yakından gelerek düğünümüze katılan, mazeretleri sebebiyle katılamayan, gerek arayarak gerek mesaj göndererek iyi dilek ve temennilerde bulunan eş, dost, akraba ve gönlü bizimle olan tüm dostlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Dualarınızla, güzel dileklerinizle yanımızda oldunuz; bu gurur ve sevinci hep birlikte paylaştık. Allah tüm evlatlarımızın mürüvvetini göstersin dedi.

İşte görkemli sünnet töreninden kareler;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

07.07.2025

  • İMSAK 02:53
  • GÜNEŞ 04:46
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 16:22
  • AKŞAM 19:53
  • YATSI 21:38
  • Pazartesi 22.2 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Salı 23.9 ° / 8.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 24 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı