Hayrettin Özdemir, “Tarımı, hayvancılığı, gübreyi biliriz”

İYİ Parti Horasan Belediye Başkan Adayı Hayrettin Özdemir, İYİ Parti olarak tüm ekibimizle birlikte kapı, kapı dolaşarak, partimizin bayrağını Horasan Belediyesine dikmek için yola çıktık dedi.

Hayrettin Özdemir, “Tarımı, hayvancılığı, gübreyi biliriz”

 

31 Mart 2024 günü yapılacak olan yerel seçimlerde, İYİ Parti’den Horasan Belediye Başkan Adayı olan Hayrettin Özdemir, “Gümbür, gümbür geliyoruz” dedi.

İYİ Parti’den Horasan Belediye Başkan Adayı olan Hayrettin Özdemir, İYİ Parti olarak tüm ekibimizle birlikte kapı, kapı dolaşarak, partimizin bayrağını Horasan Belediyesine dikmek için yola çıktık dedi.

Bu seçimlere hür ve müstakil olarak giriyoruz. Kimseye verecek bir diyetimiz yok diye konuşan İYİ Parti Horasan Belediye Başkan Adayı Hayrettin Özdemir, Horasan halkı iki kutuplu siyasete mahkum olmadığını bu seçimlerde gösterecek. Denenmişlere halkımızın mecbur olmadığını, ’ceketimi koyar kazanırım’ diyenlere karşı ‘halkımız veli nimetimizdir.’ diyerek halkımızın takdirini alacağız dedi.

Horasan'a hizmet borçlarının olduğunu söyleyerek sözlerine devam eden İYİ Parti Horasan Belediye Başkan Adayı Hayrettin Özdemir, Horasan, nüfus bakımından Erzurum'un en kalabalık ilçesi olmasına rağmen, bugün gelişmişlik bakımından diğer ilçelerimizden hatırı sayılır biçimde geride bırakılmış durumda. İlçemizde başlıca geçim kaynağı hayvan besiciliği iken, bununla ilgili en ufak adım atmayan yöneticiler neyi bekliyor merak ediyoruz. Horasan son 20 yılda mevcut nüfusu kadar dışarıya göç vermiş bir ilçe. Bunun ana sebeplerinden biri de ilçemizdeki yatırım ve istihdam alanlarının yetersizliğidir. Tarım ve hayvancılık önceliğimiz olacak. Tarımda ve Hayvancılıkta katma değeri yüksek ürünlere yöneleceğiz. Et ve süt birlikleri başta olmak üzere, kooperatifleri destekleyeceğiz. Eti işleyecek, sütü ambalajlayacak, tarım ürünlerini paketleyecek işletmelerle katma değeri yüksek ürün üretip, hem halkımızın daha çok kazanmasını sağlayacağız hem de bölgemizde yeni istihdam merkezlerine imkân sunarak işsizliğin ortadan kalkmasına katkı vereceğiz. Katma değeri yüksek ürünlerle halkımızın geliri artacak, Horasan da gelişecek” dedi.

“Tarımı, hayvancılığı, gübreyi biliriz” diyen  İYİ Parti Horasan Belediye Başkan Adayı Hayrettin Özdemir, Ekonomik ve sosyal anlamda yerinde dönüşümle vatandaşın daha mutlu olacağını ifade ederek “Amacımız halkımızı daha çok kazandırarak ve yeni istihdam alanlarıyla bulunduğu yerde ve çevrede huzurlu bir şekilde yaşamasını sağlamak olacak. Ekonomik dönüşümle geliri artan vatandaşımızın sosyal alanda da gelişmesi için istişare ile uygun yerlerde mesire alanları oluşturacağız. Böylece hem ekonomik hem de sosyal açıdan halkımızın yaşam kalitesini daha da artırmış olacağız” diye konuştu.

Seçim kampanyası dahilinde ilçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden  İYİ Parti Horasan Belediye Başkan Adayı Hayrettin Özdemir, sahadaki durumun sandığa yansıyacağının altını çizerek açıklamalarına şu şekilde devam etti, ‘’Tüm Horasan halkı görüyor ki İYİ Parti gümbür gümbür geliyor. Büyükşehir de dahil olmak üzere tüm ilçelerimizde bu seçime İYİ Parti damga vuracak. Nereye gidersem gideyim beni bağrına basan, evlerini, dükkanlarını açıp, çay çorba ikram eden kıymetli vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu ilginin karşılığını Horasan’dan tüm Türkiye’ye 1 Nisan sabahında göstereceğiz. Halkımız bize inanmalarının karşılığını da, 23 yıldır hak edip alamadığı hizmeti de fazlasıyla alacak’’ diye konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı