HAYRETTİN ÖZDEMİR, HORASAN'DA 24 SAAT KESİNTİSİZ MUSLUKLARIMIZDAN TEMİZ SU AKACAK

İYİ Parti Horasan Belediye Başkan Adayı Hayrettin Özdemir Horasan'ı tekrar yaşanılabilirliği yüksek bir ilçe olarak inşa etmek bize nasip olacak.

HAYRETTİN ÖZDEMİR, HORASAN

 

Geçtiğimiz gün Horasan'da İlçeye beş yüz'ün üzerinde araçlı konvoyla meşaleler eşliğinde giriş yaparak görkemli bir seçim koordinasyon merkezi açılışı yapan İYİ Parti Horasan Belediye Başkan Adayı Hayrettin Özdemir seçim çalışmaları kapsamında Horasan merkez başta olmak üzere tüm mahallelerini karış karış dolaşıyor.

Gittiği her yerde yoğun bir ilgiyle karşılanan Hayrettin Özdemir, vatandaşlarla istişare ediyor. Sorunları dinliyor ve seçilmesi halinde Horasan ilçesinde yaşayan vatandaşların sorunlarını yine vatandaşlarla istişare ederek çözeceklerini söylüyor.

Horasan'ı en iyi Muhtarlarımızla istişare ederek yönetebiliriz diye konuşan İYİ Parti Horasan Belediye Başkan Adayı Hayrettin Özdemir, "Muhtarlarımız bizim için Horasan ilçemizin kılcal damarlarıdır. Allah İzin verirse Horasan'ı en iyi şekilde muhtarlarımızla istişare ederek yöneteceğiz. İnsanımızın derdini, mahallenin sorunlarını en yakından takip eden kişiler o mahallenin muhtarlarıdır. Başkanlığımız döneminde kadrolarımızın tamamını muhtarlarımızla koordineli bir şekilde çalıştıracağız. Muhtarlarımız belediyemizin doğal meclis üyeleri olacaktır." dedi.

Horasan'ın problemlerini biliyoruz, mahallelerimizin hamisi olan, İlçemizin yönetiminde en önemli göreve sahip olan muhtarlarımızın problemlerini biliyoruz. Muhtarlarımız mahallelerin problemleriyle beraber yalnız bırakılmış,  ‘yaptım, oldu’ anlayışı karşısında sahipsiz bırakılmıştır. Horasan mahalleleriyle beraber iyi bir şekilde yönetilmiyor. Bunun farkındayız. diye konuşmasına devam eden Hayrettin Özdemir, yıllardır Horasan ilçe merkezimiz başta olmak üzere tüm mahallelerimizde yaşanan su sıkıntısı en önemli sorunumuzdur. Göreve geldiğim zaman ilk işimiz Horasan halkına 24 Saat musluklarından kesintisiz su imkanına kavuşturmak olacaktır dedi.

Saha çalışmalarını değerlendiren İYİ Parti Horasan Belediye Başkan Adayı Hayrettin Özdemir, ‘’Ekonomik sıkıntıların altında, zorlukla yaşamını sürdüren  vatandaşlarımız, kendi geleceği konusuna ciddi umutsuzluk içinde. Vadedilen ama tutulmayan sözler halkımızı siyasetin çözüm merkezi olduğu gerçeğinden uzaklaştırmış. Kime oy vermeyeceğine karar vermiş olan Horasan halkı güvenebileceği, ciddi bir alternatif üretmeyi kafasına koymuş. Geçtiğimiz gün Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışındaki mahşeri kalabalık bunun bir göstergesidir. Horasan Halkı alternatifsiz değildir. Biz bu umutsuzluğa çare olacağız. Kocaman bir köy haline getirilmiş Horasan'ı tekrar yaşanılabilirliği yüksek bir ilçe olarak inşa etmek bize nasip olacak. Bunu  belediyenin kaynaklarıyla  siyaset yaparak değil, vatandaşı şehrine ve şehrin imkanlarına ortak ederek sağlayacağız’’ dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.04.2024

  • İMSAK 03:37
  • GÜNEŞ 05:12
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:13
  • YATSI 20:41
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı