HALK CEFADA EKREM İMAMOĞLU SEFADA! MEHMET SEKMEN SAHADA....

İşte Ekrem İmamoğlu Mehmet Sekmen Farkı... Türk siyasetinde belediyecilik alanında yaklaşık otuz yıldır bir marka olan Mehmet Sekmen, Eksi 35 Derecede Personelinin başında görüldü...

HALK CEFADA EKREM İMAMOĞLU SEFADA! MEHMET SEKMEN SAHADA....

 

Önceki gün İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Özellikle Avrupa Yakası'ndan evine, işine gitmek isteyen vatandaşlar yollarda mahsur kalarak, saatlerce yardım bekledi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından önceden hazırlanması gereken tuzlama çalışmaları tamamlanmayınca, vatandaş araçlarını yol kenarlarında bırakarak kilometrelerce yürümek zorunda kaldı.

Korkunç manzaraların yaşandığı anlarda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Sarıyer'de lüks bir balık restaurantta balık yemeye gittiği ortaya çıktı.

"LAZIM OLDUĞU AN YA TATİLDE, YA YEMEKTE"

Ekrem İmamoğlu'nun, İstanbullular perişan olmuşken, balık restoranında keyifli anlar yaşaması vatandaşı çileden çıkardı. "İmamoğlu İstifa" etiketi altında buluşan sosyal medya kullanıcıları İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için , "Lazım olduğun an ya tatildesin ya yemekte" "Bir kere fırsat geldi, onu da değerlendiremedin." "Yeni nefes iyi gelir dedik, sen de pıs çıktın." yorumlarında bulundular.

Öte yandan yoğun kış şartlarının en yoğun yaşandığı illerin başında gelen Erzurum'da ise yoğun kar ve tipi dolayısıyla kapanma olasılığı yüksek olan köy yollarında çalışmalarına devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler çalışma yaparken, eksi 35 derece soğuk havaya rağmen sahada görülen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen tüm Türkiye tarafından takdir topladı.

Türk siyasetinde belediyecilik alanında yaklaşık otuz yıldır bir marka olan Mehmet Sekmen, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbullu vatandaşlar cefada iken kendisi Balıkçı restaurant da sefada olduğu anlarda Belediyecilik alanındaki bilgi, birikim, donanım ve tecrübelerini eksi 35 derece soğuk hava şartlarına rağmen Erzurum kırsalında vatandaşlarına hizmet götürmek pahasına saha çalışmalarını devam ettiren Mehmet Sekmen karla Mücadele çalışmalarını A Haber'e anlattı...


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

26.04.2024

  • İMSAK 03:40
  • GÜNEŞ 05:14
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:39
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı