Tarih: 09.07.2024 00:28

HACETTEPE KURS MERKEZİ DAHA İLK YILINDA BAŞARISINI TESCİLLEDİ

Facebook Twitter Linked-in

 

Erzurum'da geçtiğimiz yıl hizmete açılan ve daha ilk yılında başarısını tescilleyen Hacettepe Kurs Merkezi, EA Türkiye 10 Binincisi, EA Türkiye 11 Binincisi, Sayısal Türkiye 16 Binincisi, Sayısal Türkiye 5 Bin 468'incisi MSÜ Sınavında Erzurum 1.incisi Türkiye Bin 594'üncüsü çıkararak Başarısını tescilledi.

Güçlü eğitim kadrosu ve öğrencilerin azmi ile başarılı bir yılı geride bırakan Erzurum Hacettepe Kurs Merkezi Erken Kayıt Döneminin Başladığını duyurdu.

“Bir eğitim kurumunun başarısı, öğrencinin başarısıyla mümkündür.” ilkesi ve temel anlayışıyla geçtiğimiz yıl kurulan ve daha ilk yılında başarılı öğrenciler yetiştiren Erzurum Hacettepe Kurs Merkezinin Erken Kayıt döneminden mutlaka faydalanın.

Elbette ki kurulduğu ilk yılında elde edilen başarıda öğrencilerin bireysel gayreti de çok önemli bir yere sahipdi ama öğrencilerine bu bilinci aşılayan Hacettepe Kurs Merkezi üstüne düşeni fazlasıyla yapıyor.

Önümüzdeki Eğitim ve öğretim yılı içerisinde de 7,8 ve 11,12.nci sınıflar için sınırlı sayıda olan kontenjanlardan yararlanmak için mutlaka Erzurum Hacettepe Kurs Merkezini ziyaret edin.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —