HABER 25 GAZETESİ OLARAK HEMŞERİMİZ TUZLA BELEDİYE BAŞKANI ŞADİ YAZICI'YA YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ.

HABER 25 GAZETESİ OLARAK HEMŞERİMİZ TUZLA BELEDİYE BAŞKANI ŞADİ YAZICI'YA YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ.

HABER 25 GAZETESİ OLARAK HEMŞERİMİZ TUZLA BELEDİYE BAŞKANI ŞADİ YAZICI

 

 

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, bugün Tuzla’da açılışı gerçekleştirilen İSKİ Tuzla İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi 3. Kademe açılış töreninde konuşma yaparken CHP'lilerin önce sözlü hakaretlerine maruz kaldı. Konuşması sürekli hakaretler ve protestolarla kesilen Başkan Yazıcı kürsüden inmesinin ardından CHP'lilerin küfürlü ve fiziki saldırısına uğradı.

Bugün Tuzla’da açılışı gerçekleştirilen İSKİ Tuzla İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi 3. Kademe açılış töreninde Tuzla Belediye Başkanı Erzurumlu hemşerimiz Dr. Şadi Yazıcı konuşmasını yaparken Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve daha önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde bulunan rahmetli Kadir Topbaş’a teşekkür etmesini hazmedemeyen CHP’liler hakaretler ederek, Başkan Yazıcı’yı protesto ettiler.

Protesto ve hakaretlerin ardından  kürsüden inmek zorunda kalan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, alanı terk etmek üzere makam aracına doğru giderken CHP’li bir grup tarafından üstelik bayanların da olduğu bir ortamda ağza alınmayacak küfür ve hakaretler edildi. Başkan Yazıcı makam aracına doğru ilerlerken kendisine fiziki saldırıda bulunulmaya çalışıldı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’yı makam aracına kadar takip eden CHP’liler kendisine saldırdılar. Başkan Yazıcı korumaları ve akli selim insanların da yardımıyla makam aracına binerek olay yerinden uzaklaştı.  

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ise bu olaylar yaşanırken, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya yönelik “Provokasyon yapıyor” diyerek ortamın daha da gerilmesine neden olduğu öğrenildi.

Haber 25 Gazetesi olarak hemşerimiz Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

20.04.2024

  • İMSAK 03:51
  • GÜNEŞ 05:23
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:05
  • YATSI 20:30
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli