GÜRKAN DÖLEKLİ BABA MİRASINI NESİLDEN NESİLE TAŞIYOR!

Erzurumlu iş adamı Gürkan Dölekli bu Ramazan'da da hemşerilerini unutmayarak tam 15 Bin aileye Ramazan kolisi dağıttı.

GÜRKAN DÖLEKLİ BABA MİRASINI NESİLDEN NESİLE TAŞIYOR!

 

Erzurum'un Pasinler İlçesinde doğup büyüyen İşadamımız Gürkan Dölekli doğup büyüdüğü İlçesinde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı unutmadı.

Yıllarca işadamı Hacı Seffan Dölekli tarafından her Ramazan düzenli olarak gerçekleştirilen yardımlar; merhum Hacı Seffan Dölekli’den sonra oğulları Gürkan, Atilla (merhum) ve Volkan Dölekli tarafından devam ettirildi.

Pasinler eşraflarından Hacı Saffan Dölekli'nin oğlu olan Ülkemizin güvenilir ve itibarlı firmaları arasında yer alan Güven AŞ.'nin de Yönetim Kurulu Başkanı olan Gürkan Dölekli, Rahmetli babasının yıllardır Pasinler halkına göstermiş olduğu ilginin devamını sürdürmek ve kendisinden sonraki nesillere de bırakmak için bu Ramazan ayında da İlçesinde bulunan ihtiyaç sahiplerinin yanlarında olduğunu gösterdi.

Pasinler Belediye Başkanı olan Amcası Ahmet Dölekli aracılığıyla Pasinlere bağlı tüm mahalle ve köylerdeki muhtarlarla organize bir şekilde ihtiyaç sahipleri belirlenerek ihtiyaç malzemeleri ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Ramazan ayında yaptıkları yardımları her zamankinden daha çok önemsediklerini dile getiren Erzurumlu Hayırsever İşadamı Gürkan Dölekli, "Maddi ve manevi birçok güzelliğin yaşandığı, tüm İslam âleminin “paylaşma” duygusunu derinden hissettiği; rahmet, bereket ve merhamet ayı olan Ramazan-ı Şerif mevsimi geldi. Ata mirasımız olan soframızdaki ekmeğimizi bölüşme geleneğimizi bizden sonraki nesillerimize de aktarmak için bu yıl da yine soframızdaki ekmeğimizi doğup büyüdüğümüz Pasinler'deki ihtiyaç sahibi ailelerimizle bölüşmenin huzurunu yaşıyoruz. Bu sebepten, Ramazan aylarında memleketimizin insanının erzak ve her nevi ihtiyaçları ile yakından ilgilenmenin bizim için atamızdan devraldığımız bir ödev kabulüyle hareket ediyoruz. 

Biz Hasankale’ye sahip çıkacağımızın bu yardımlara devam edeceğimizin sözünü vermiştik, çok şükür sözümüzü tuttuk diyerek sözlerine deva eden Erzurumlu Hayırsever İş Adamı Gürkan Dölekli, Bu sene yine hemşerilerimize Pasinler Belediye Başkanı amcam Ahmet Dölekli’nin aracılığıyla Pasinler merkez, köy ve mahallelerde 6 Bin olmak üzere Erzurum'un diğer ilçe köy ve mahallelerinde toplam 15 Bin Ramazan kolisi dağıttık. Bundan sonra da yardımlarımız hem ilçemize bir vefa borcu olarak, hem babamızın ve merhum kardeşimizin emaneti olarak devam edecektir dedi. 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı