Gülerce, Paralelin kozmik isimlerini verdi

Geçmişte Fetullah Gülen´e en yakın isimlerden biri olan Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı eski Başkanı Hüseyin Gülerce, çok çarpıcı cafesiyaset.com.tr´ye çarpıcı açıklamalarda bulundu, isimler verdi.

Gülerce, Paralelin kozmik isimlerini verdi

 

ERZURUM HABER 25: Gülerce, "Bazı şeylerin ortaya çıkarılması yerine kozmik on adamın sorgulanması daha önemli. Bu kozmik on adam sorgulanır ve yargılanırsa paralel yapı göçer..." dedi.

´BEN DE KOZMİK İSİMLERİ YENİ ÖĞRENDİM´

Önceki gün ABD´nin Gülen´i Türkiye´ye iadesiyle ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan Hüseyin Gülerce, ?Bana göre ABD Gülen´i iki sebepten dolayı Türkiye´ye iade edebilir." demişti. Bu kez bu kez paralelel yapının kozmik isimlerini verdi. Gülerce, "Aslında bütün bu işleri yapan Fethullah Gülen´in kendisidir. Ortaokul talebeliğinden beri neredeyse kırk senedir yanında tuttuğu insanlar var. Bunların bir kısmı, onun illegal sahadaki bütün işlerinden haberdar olan insanlardır. Bu illegal yapının bir arşivinin olması gerekir ve bu arşivin de birisinde olması gerekir. Yine silahlı kuvvetlerdeki cemaat mensuplarıyla ilgili bir arşiv de vardır herhalde? Bu arşivlerin ABD´de Türkiye´den giden birilerinde bulunmadığını söyleyebilir miyiz? Ben kozmik adamların kimler olabiliceğini birkaç ay önce öğrendim. Bu da şöyle oldu; benim ilkesel olarak seslendirdiğim eleştiriler, tabandaki bazı insanların bana yönelmesine sebep oldu. Bu insanlar gelip bana bildiklerini anlatıyorlar." şeklinde konuştu. İşte Gülerce´nin Pararlel yapıdaki kozmik isimlere dair çarpıcı açıklamaları...

 



 

İŞTE PARALELİN KOZMİK ADAMLARI

"Bu kozmik adamlardan en çok bilinen kişi; Mustafa Özcan´dır. Bir diğeri de Osman Hilmi Özdil. Bu ikisinin de yurt dışında olduğu söyleniyor. Mesela bu Mustafa Özcan Türkiye´deki himmetlerle ilgileniyor ve himmetlerin belli bir yüzdesi ona gidiyor. Yine bu Mustafa Özcan yargıda olup biteni de biliyor. Osman Hilmi Özdil ise emniyette olan biteni bilmektedir. Paralel yapının önde gelenleri başta Fethullah Gülen olmak üzere bu olan bitenleri inkâr ediyorlar. Yalan ve iftira olduğunu söylüyorlar. Fakat Zekeriya Öz neler söylüyor. Zekeriya Öz´ün bile kendi cemaatleriyle ilgisinin olmadığını söyleyip onu da inkâr edebilirler. Ama Zekeriye ÖZ bir konuşsa, herhalde yer yerinden oynar. Yalanlamara ve inkâra rağmen, çok değil on tane isim konuşsa, gerçekte emniyette, yargıda, iş dünyasında ve en önemlisi dinlemelerle ne yaptıklarını bir açıklasalar yeter... O kişiler hukuk dışı yaptıkları eylemleri anlatsalar paralel yapı tamamen biter."

 

CHP´YE OY İSTEMEKLE GEMİLERİ YAKTILAR

-Paralel yapının kaybına yönelik ne söylemek istersiniz?

"Son bir seneden bu yana Cumhurbaşkanının paralel yapı ile ilgili gündeme getirdiği konulardan dolayı dost halkasını kaybettiler. Yani sohbetlere gelen, kurban derisi veren, burs veren, himmet eden dost insanların % 80´ini kaybetti, bana göre. Bu asıl kitleyi kaybettiler. Bu asıl kitle çoğunlukla Ak Parti´li idi. CHP´ye oy istemekle gemileri yaktılar. Fethullah Gülen cemaatine en büyük darbeyi iki şey vurdu. Birincisi CHP´ye kapı kapı dolaşıp oy istemeleri, ikincisi ise Fethullah Gülen´in bedduasıdır. Bu ikisinin hizmet hareketine verdiği zarar ölçülemez. HDP´nin desteklenmesi ile sıfırı tükettiler. Biliyorsunuz, Ekrem Dumanlı 3 Ağustos´ta yazdığı yazıda Demirtaş´ı yere göğe koyamadı. Demirtaş´ın baştan beri sağduyulu davrandığını, hala da böyle davranmaya devam ettiğini ifade etti. Bu yazıyı yazdıktan bir hafta sonra sağduyulu davrandı diye övdüğü Selahattin Demirtaş, Bakırköy´deki toplantıda yaptığı konuşmada PKK´nın barış için beklediğini, barışa hazır olduğunu söyledi. PKK´lılardan da gerilla şeklinde bahsetti. Nasıl CHP´ye oy istemek, belini kırdıysa bu hareketin, Ekrem Dumanlı´nın yazısında Demirtaş´a sahip çıkması ve aynı yazıda hükümetin oyununa gelinmemesini, hükümetin Öcalan´la Demirtaş´ı karşı karşıya getirerek HDP´yi parçalamak istediğini ve daha da ötesi bütün bu terör olaylarının Cumhurbaşkanının Türkiye´yi erken seçime götürmek için planladığını söylemesi harekete çok büyük zarar verecektir. Bu resmen PKK´nın siyasi kolu olan HDP´yi Gülen Hareketi´nin sahiplenmesidir. Çünkü Ekrem Dumanlı´nın bu haberi Zaman Gazetesi´nde çıkmışsa Fetullah Gülen´in onayı ile çıkmıştır. Benim seslediğim ise hala hipnozdan çıkmayan Zaman Gazetesi okurlarıdır." 

ON KOZMİK ADAM SORGULANIRSA PARALEL YAPI BİTER

-Sizce bu mücadelede Erdoğan yalnız bırakılıyor mu?

"Bence artık yalnız bırakılmıyor. Fakat karşısındaki paralel yapı kendisini çok gizlediği için paralel yapıyla mücadele edenler bir güvensizlik halkasıyla çevrelenmiş durumda. Bazı şeylerin ortaya çıkarılması yerine kozmik on adamın sorgulanması daha önemli. Bu kozmik on adam sorgulanır ve yargılanırsa paralel yapı göçer..." 

GÜLEN İLE NE GÖRÜŞÜRÜM NE DE TOKALAŞIRIM

Fethullah Gülen Türkiye´ye gelse görüşüp, tokalaşılır mısınız?

"Hayır. Fethullah Gülen ile ne görüşürüm ne de tokalaşırım. Bu kadar insanı yanılttıktan, aldattıktan sonra böyle bir insanla konuşmayı asla düşünmem. Fethullah Gülen makulün dışına çıktı. İnsanların hayatlarına el koydu. Aileler kendi çocuklarına üniversite tercihi yapamadılar. Çok başarılı insanlar sırf ona adam yetiştirmek için öğretmen oldular. Altın Nesil adı altında Türkiye´yi yönetecek kadroyu kurmaya çalıştı. Kendisi için insan yetiştirdi. Son sohbetinde ? tohumu atın ve gidin? ifadesini kullandı. Bu onun öteden beri söyledi bir şeydir. Yani siz sadece tohumu atın arkasından ne olacağına bakmayın, Allah´ın rızasını düşünün diyor. Asla böyle değil. Doğrusu; siz tohumları atın gidin ağabeyler gelir toplar ve Amerika´ya ihraç ederler?"

HABER10


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli