Gülerce: Gülen dünyanın en büyük yalancısı

FETÖ lideri Fetullah Gülen´e en yakın isimlerden biri olan Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı eski başkanı Hüseyin Gülerce, Akit´e 15 Temmuz darbe girişimine yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Gülerce, ?Fetullah Gülen, dünyanın en büyük yalancısıdır. Dünya

Gülerce: Gülen dünyanın en büyük yalancısı

 

 

FETÖ lideri Fetullah Gülen´e en yakın isimlerden biri olan Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı eski başkanı Hüseyin Gülerce, Akit´e 15 Temmuz darbe girişimine yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Gülerce, ?Fetullah Gülen, dünyanın en büyük yalancısıdır. Dünya tarihinde FETÖ kadar tehlikeli ve eşi görülmüş bir örgüt yoktur. Bu hainler, kendilerini akla gelmeyen şeytani metotlarla gizlemişler? dedi.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)´nün yüzde 1´lik kısmının dışarıda, yüzde 99´luk kısmının ise devletin içerisinde kritik noktalarında olduğuna uzun süredir dikkat çektiğini hatırlatan Hüseyin Gülerce, ?Fetullah Gülen´in ve birlikte hareket ettiği kişilerin cinnet halinde olmasından dolayı TSK´da bir darbe yapma ihtimallerinin olduğuna daha önceden birçok kez dikkat çektim. Yani Gülen ve ekibi bir cinnet halinde oldukları için darbe yapmışlardır. Cinnet içinde olanlardan her şey beklenir? dedi. 

MASONİK BİR GİZLİLİK

FETÖ´nün tehlikeli bir örgüt olduğunun TSK bünyesinde, Genelkurmay´da ve hükümet nezdinde görülmemiş olmasına üzüldüğünü belirten Gülerce, ?Görülememiş olmasının en önemli sebebi Paralel Yapı unsurlarının Masonik bir yapılanma gibi çok gizli çalışmasından kaynaklanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın yaveri darbeci, düşünün artık. Yaverinin darbeci olduğunu Cumhurbaşkanı da, MİT´de bilemezdi. Darbeci o yaver kendisini teğmenlikten bu yana gizliyor. Kendi yaverinin darbeci ve FETÖ militanı olduğunu Genelkurmay Başkanı da bilemezdi. Bu hainler tamamen Masonik bir gizliliğe sahipler. ?İstihbarat zaafı var´ demiyorum, bunlar zaten TSK´daki istihbarata hakim durumdalar. Bunlar Masonlardan daha gizli bir örgüttür? açıklamasında bulundu.

?ÇOK TEHLİKELİ BİR ÖRGÜT?

Yıllarca takiyye yaparak Paralel Yapı´nın kendisini gizlemeyi başardığına dikkat çeken Hüseyin Gülerce, ?TSK´da ya da önemli bir kurumda bulunan FETÖ unsurları, kamufle olmak için eşlerine mini etek giydirerek plajlara götürdüler, eşleriyle birlikte yine içki masalarında oturup kadehler kaldırdılar ve kendilerini tamamen gizlediler. Dünya tarihinde Fetullahçı Terör Örgütü kadar tehlikeli ve eşi görülmüş bir örgüt yoktur. Baştan beri bu ihanet içinde olanlar hipnoz edilmişler. Bu hainler, kendilerini akla gelmeyen şeytani metodlarla gizlemişler. Anlaşılmaları bunların mümkün değil? dedi.

?BİNLERCE İNSANI KURŞUNA DİZECEKLERDİ?

15 Temmuz´da FETÖ darbesinin gerçekleşmiş olması halinde olabileceklere dair görüşlerini de dile getiren Hüseyin Gülerce, ?FETÖ´cü darbe gerçekleşmiş olsaydı bunlar idam cezasının kaldırıldığını falan dinlemeden binlerce insanı sorgusuz, sualsiz kurşuna dizeceklerdi. Binlerce insanı darağaçlarına asıp sallandıracaklardı. Allah bu milleti büyük bir felekatten korudu. Başarılı olsalardı AK Partili milletvekillerini, AK Partili yöneticileri, bakanları  mecliste kurşuna dizeceklerdi? şeklinde konuştu. 

?ABD, GÜLEN´İ KULLANIYOR, İADE ETMEZ?

Fetullah Gülen´i ABD´nin kullandığını ve Gülen´i Türkiye´ye iade etmeyeceğini belirten Hüseyin Gülerce, ?Dünyanın pek çok ülkesinde faaliyetlerde bulunan FETÖ´yü ve Gülen´i Amerika, CIA istediği gibi kullanıyor. Kullandığı bir örgütün liderini Türkiye´ye iade edeceğini sanmıyorum. Bu örgütü ABD, bir kalemde silip atmak istemeyecektir ama PYD gibi FETÖ´yü de terör örgütü olarak kabul etmezlerse Türk - Amerikan ilişkileri yeni bir döneme girer? dedi.

?GÜLEN YALANCI?

Fetullah Gülen´in ?basın özgürlüğü´ diye bir derdinin olmayıp dünyanın en büyük diktatörü olduğunu söyleyen Gülerce, ?Fetullah Gülen, bugün dünyanın en büyük yaşayan yalancısıdır, en büyük takiyecisidir. Yıllardır, gazetecilerin susturulduğundan, basın özgürlüğünün kısıtlandığından söz eden Fetullah Gülen ve çevresindeki örgüt militanlarının gerçek yüzü 15 Temmuz gecesi televizyonlara el koymak istemesiyle ortaya çıkmıştır. İşte gerçek yüzü Gülen´in budur. Gülen, utanmadan darbecileri ilk olarak CNN´e ve TRT´ye göndermiştir ve basın özgürlüğünün onun için bir hiç olduğu daha net anlaşılmıştır? dedi.   

 

Yeni Akit Gazetesi


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

16.04.2024

  • İMSAK 03:58
  • GÜNEŞ 05:29
  • ÖĞLE 12:20
  • İKİNDİ 16:02
  • AKŞAM 19:01
  • YATSI 20:25
  • Salı 16.2 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.8 ° / 5.5 ° Güneşli
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı